Back to Question Center
0

Kako dobiti kvalitetne povratne veze za vašu web stranicu s strategijama koje funkcioniraju?

1 answers:

Svi vlasnici web stranica koji bi željeli poboljšati svoje ljestvice traže načine za povratne veze za svoje web stranice. Dolazni linkovi su važni čimbenici za vaše rangiranje web mjesta i glasovi za autoritet Vaše marke. Link building je proces stvaranja novih ulaznih linkova na drugim web stranicama povezanim s nišom s ciljem podizanja autentičnosti marke i privlačenja većeg prometa povezanog izvora. Postupak povezivanja odnosi se na optimizaciju izvan stranice i treba biti učinjeno nakon strukture web stranica i poboljšanja upotrebljivosti, kvalitetnog oblikovanja sadržaja i stvaranja jednostavnog dizajna. Kada se izvedu svi postupci optimizacije na stranici, vrijeme je da se vaša web-lokacija pokaže široj publici. Veza zgrade je vrlo slična riječ usta, koja se uklapa uz ulazni marketing strategije.

Stvaranje svih povratnih veza je nemoguće. Isto tako, to je razlog zašto trebate znati neke općenite povratne veze čimbenika kvalitete koji uključuju:

 • Ulazni linkovi su snažni kada dolaze iz industrijskih web izvora.
 • Vaš sidreni tekst trebao bi izgledati prirodno i biti vezan uz temu sadržaja i ciljanu ključnu riječ.
 • Tekst oko vašeg povratnog veza trebao bi biti maksimalno relevantan i koristan. Korisnici ga ne bi smjeli privlačiti kao oglašavanje.
 • Broj ulaznih veza na stranici koja se povezuje s vašom.
 • Povezujuća stranica autoritet i ugled.
 • Povezujući web stranicu PageRank. Nadalje, trebate imati na umu sljedeće čimbenike prilikom izgradnje linkova na Vašu stranicu:

  • Raznolikost

  Vaše povratne veze trebale bi biti izgrađene na više domena kako bi Googleu pokazali da vaš sadržaj mjeri broj različitih ljudi. Štoviše, stvaranjem veza na različitim domenama, poboljšavate svoj profil veze i čine ga organskim.

Naravno, primarna svrha izgradnje linkova od strane većine webmastera je da se dobiju dofollow povratne veze jer prenose povezati sok na povezane izvore. Međutim, za stvaranje zdravih i prirodnih profila u pozadini, morate generirati i vanjske veze dofollow i nofollow.

 • Tekstovi za sidro

Morate stvoriti različite tekstove sidrenja za svaki ulazni link. Štoviše, vaši tekstovi sidrenja ne bi trebali izgledati isto kao i vaše robne marke ili ciljana ključna riječ. Imajte na umu da će isti tekstovi za sidro najvjerojatnije ugroziti vašu reputaciju i uzrokovati Googleove kazne.

Prije velikog ažuriranja Googlea 2012. godine svi su webmasteri naglasili broj dolaznih veza umjesto njihove kvalitete. Međutim, nakon što je Google Penguin ažuriranje stigao u igru, sve stare crno-šešir SEO povezivanje strategije zgrade nisu postale učinkovite.

Dakle, neka se raspravlja o tome kako se povratne veze za vaše web stranice na organski način:

 • Urednički linkovi

mogu dobiti uredničke veze samo kontaktiranjem s nišom povezanim visokim PR stranicama i razgovarati s njima vaše veze za izgradnju linkova. Međutim, morate biti spremni da možete doći do brojnih vlasnika web stranica i kao rezultat zanemariti ih ili primiti negativan odgovor. Možete provjeriti autoritet niša povezanih web stranica pomoću Semalt Web Analyzer ili Majestic Source .

December 22, 2017