Back to Question Center
0

Je li moguće dobiti povratne veze s Twittera?

1 answers:

Da biste razvili svoje poslovanje na mreži, samo je pola bitke. Nakon toga, trebate učiniti vašu web lokaciju vidljivom za tražilice i, naravno, za svoje potencijalne klijente. Srećom, optimizacija tražilice radi za tu svrhu. Posebno povratne veze mogu vam pomoći da poboljšate svijest o robnoj marki i privučete konstantan protok prometa na web stranicama. Da biste se dobili u Googleovim TOP rezultatima, među ostalim trebate mnogo visokokvalitetnih povratnih veza s visokih PR web lokacija kao što su Google+, Facebook, Twitter i drugi. Signali takvih visoko autoritativnih web stranica pokazuju Googleu koliko je popularna vaša web lokacija. Twitter je popularna, renomirana i visoka PageRank društvena platforma koja može pružiti vašoj web-lokaciji puno sova kvalitete veze. Ovdje možete generirati mnogo visokokvalitetnih povratnih veza bez plaćanja centa. Sve što trebate jest da sastavite privlačan cvrkut, umetnite povratne veze na svoju domenu u njoj i ako je moguće nekoliko relevantnih hashtagova.

U ovom članku, mi ćemo raspravljati detaljnije kako dobiti povratne veze na vaše stranice iz Twitteru. Nadam se da će vam te informacije pomoći da poboljšate ljestvici vaše web lokacije i privučete više potencijalnih korisnika.

Kako koristiti svoj Twitter profil za veze?

Twitter je popularna društvena platforma koja omogućuje stvaranje povratnih veza kroz nju. Omogućuje dva mjesta u vašem profilu za dodavanje veze na web mjesto. Prva je polje primarnog profila, a druga unutar 160 znakova u Bio odjeljku. Štoviše, možete dobiti vezu na web stranice koje povlače podatke s Twitter profila. Web izvori koji uzimaju informacije s Twittera uključuju Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic i Favstar.

Ako i dalje nemate račun na tim web izvorima, postavite svoj profil na usluzi Twitter ili ga izmijenite da biste uključili veze na web-lokaciju na polju web-lokacije i bio. Štoviše, pitajte svoje klijente učiniti isto.

Postoji nekoliko aspekata koje trebate imati na umu veze za izgradnju na Twitteru. Prije svega, najveća je količina veza koje možete dobiti na ovoj društvenoj platformi. To znači da ne prenose promet na vašu web-lokaciju. Međutim, nofollow veze s visokim PR stranicama još uvijek posjeduju veliku vrijednost za vašu web lokaciju i prikazuju tražilice da vaša domena zaslužuje najviši rang na stranici s rezultatima pretraživanja. Još jedna stvar koju biste trebali znati o izgradnji veze na Twitteru jest da sve veze ovdje izgledaju poput podebljane URL-a za razliku od veza s tekstom ključnih riječi. Zato morate provjeriti je li URL čitljiv, jasan i optimiziran.

Postupak stvaranja veza na Twitter sastoji se od sljedećih koraka:

  • Prijavite se na Twitter račun i cvrkutajte vezu

neki zabavni i zanimljivi tekst, a ne samo veza. Čim postane vaš cvrkut, te će informacije biti dostupne vašim sljedbenicima.

  • Značajno je upotrebljavati hashtagove prije svake bitne i velike količine ključne riječi koju želite rangira se prema SERP-u jer korisnici pretražuju implementaciju hashtagova Twittera. Usput, možete također označiti svoje veze.

  • Vaši tweetovi bi trebali biti hvatanje, duhoviti i čak kompromitirajući kako bi korisnici to rastavili na vlastitu. Ako smatrate nedostatkom talenata u pisanim tehnikama, jednostavno pitajte svoje sljedbenike kako biste ponovo razmijenili vezu u početnom tweetu. Navigacija na TweetMeme

    TweetMeme je web izvor koji traži i retweets najzanimljivije tweets. Dakle, vaša je primarna svrha da se prikaže na ovim stranicama web mjesta, stvarajući memorable cvrkut Source .

    December 22, 2017