Back to Question Center
0

Možete li preporučiti povratne veze s mrežnih blogova (PBN-ova)?

1 answers:

Što se mene tiče, ne mogu niti preporučiti, ni pokazati vam točno koja će se suditi najprije. Stvar je u tome što ja osobno ne osjećam kao Gray-Hat SEO, ili Bog zabranjuje Black-Hat SEO. Kupnja povratnih veza s privatnih mrežnih blogova je definitivno tabu program koji Google mrzi toliko. Vjerujem da je uzimajući plaćeni povratne veze s mrežnih blogova (PBN-ova), bez obzira koliko su uspješni u ovom trenutku, vjerojatno najlakši način da zaradite tešku i teško nadoknadivu (ponekad i nepovratnu). Ipak, blogovi privatne mreže i dalje su popularni, a vidio sam i mnoge novinske webmastere koji uživaju u dogovoru i imaju koristi od sasvim brzog i lijepog mjerljivog napretka u SEO. Ali što je istina? Kako poduzeti dobro formiranu odluku o povratnim vezama s mrežnih blogova? Pokušajmo sve učiniti jasnim - samo s nekoliko hladnih činjenica i kratkim prijedlozima za vaganje svojih pro i kontra. Uostalom, samo vam je da odlučite. Povratne veze s mrežnih blogova su dobre za:

  • Imajući kontrolu nad SEO, mislim da možete dobiti snažnu prednost nad svojim konkurentima. Sve je jednostavno - kupujući linkove od PBN-a znači da možete slobodno prilagoditi svoje veze poput ludosti kako bi testirali sve moguće opcije za veze i njihove tekstne sidro. Da, to je ludo atraktivna značajka - samo zato što ne postoji druga strategija koja daje slobodu da sve provjerava u akciji - ovdje i sada.
  • Koristeći trenutačno višu nadležnost, kao i kod PBN-ova, možete iskoristiti staru i vjerodostojnu ovlast već postojeće web stranice - bez odgađanja. Kupnja povratnih veza s mrežnih blogova može se činiti privlačnijom, posebice s obzirom na to da je ovaj tip veza posebno teško izgraditi na čisto prirodan način. Uštedite puno vremena i truda, jednostavno zato što se klađenje na PBN-ove - više ne trebate raditi s povezivanjem ili izgradnjom odnosa

. Što se mene tiče, takav zamoran zadatak da otkrijem prave mogućnosti za pronalaženje informacija vjerojatno je najgore od dugotrajnih pokušaja koje sam ikada imao.

  • Iako su PBN nevjerojatno razumni štediše vrijeme, oni ostavljaju vrata otvorenim kako bi se suočili s krajnjom teškom izazovima u tradicionalnoj izgradnji veza. Mislim, na primjer, da je ponekad gotovo nemoguće zaraditi ove visoke PR veze od starih i pouzdanih domena. Čini se da se čini da je teško upravljati čak i prije nego što dođete do njega, barem ne prekršavajući smjernice. Uostalom, ulažete svoje vrijeme i trud u izgradnju stvarne veze ili bilo koje druge izuzetne mogućnosti - nikada ne možete dati očekivanja ili predvidive ishode, a ne reći zajamčeni napredak u dugotrajnom partnerstvu.
  • Bottom Line

    Pa, ovdje su neke od najgorih stvari o povratnim vezama s mrežnih blogova, samo zbog potpunosti. U najgorem slučaju, korištenje PBN-ova za izgradnju veza može rezultirati ručnim kaznama - ponekad čak može ići do krajnosti kada sve završi s trajnom zabranom pretraživanja. Ako se to dogodi, ne bi bilo ništa za napraviti, osim izgradnje nesretne web stranice ili bloga sve više od samog početka Source .

    December 22, 2017