Back to Question Center
0

Što je HTML Extractor? Semalt predstavlja poznate alate za izdvajanje teksta iz HTML dokumenata

1 answers:
HTML ekstrator ili strugal je alat koji ekstrahira meta-oznake, meta opisa i naslova dijela sadržaja. Da biste dobili podatke iz jednostavnih HTML dokumenata, samo trebate imati osnovne vještine kodiranja. No, za sofisticirane HTML dokumente, morate koristiti pouzdane ekstrakte sadržaja ili strugalice - space allocated. Postoje različiti programski jezici kao što su Java, Python, PHP, NodeJS, C ++ i JS koje trebate naučiti izvući sadržaj iz jednostavnih i složenih HTML datoteka. Za svoje zadatke vezane uz HTML, najbolji su sljedeći alati.

1. Uvoz. io:

Uvoz. io je jedan od najboljih sadržaja strugalica i HTML izdvajača na internetu. Djeluje na više jezika i kriške i kocke vaš HTML dokument, stvarajući podatke u obliku tablica i popisa. Ovaj program pruža mogućnosti preuzimanja metapodataka u JSON formatu.

2. Octoparse:

Korištenje Octoparse-a možete izvući ogromnu količinu podataka s različitih web stranica. To je jedan od najučinkovitijih HTML izdvajača na internetu koji mogu strugati podatke i u strukturiranim i nestrukturiranim oblicima. Hobotnica zgrabi korisne podatke iz slika, HTML datoteka, tekstualnih datoteka, videozapisa i audiosadržaja.

3. Uipath:

Pomoću Uipath možete jednostavno automatizirati ispunjavanje obrazaca i navigaciju. To je precizan, jednostavan i nevjerojatan HTML izdvajač i sadržaj raspršivača na internetu. Uipath čita podatke u oblicima JS, Silverlight i HTML, dajući vam najtočnije i poželjnije rezultate.

4. Kimono:

Kimono radi prilično brzo i bilježi sadržaj iz vijesti i putnih portala. To je dobro za programere i programere. Ovaj HTML izdvajač izvlači podatke iz stotina web stranica u roku od sat vremena. Kimono vam olakšava izdvajanje podataka u obliku slika, videozapisa i teksta.

5. Screen Scraper:

Screen Scraper je jedan od najboljih strugala koji olakšavaju ekstrakciju podataka iz različitih HTML dokumenata. Može izvoditi i teške i jednostavne zadatke te ima puno navigacije i preciznih opcija za ekstrakciju podataka kako bi se imale koristi. Međutim, Screen Scraper zahtijeva malo vještina programiranja i kodiranja. Osim toga, ovaj alat dolazi u obje besplatne i premium verzije te je idealan za vaše HTML datoteke.

6. Scrapy:

Scrapy je program visoke razine sadržaja i zaslona koji je dobar za vaše HTML dokumente. To je moćan okvir, koji se koristi za indeksiranje web stranica i jednostavno izdvajanje podataka s blogova i web stranica. Scrapy je učinkovit za HTML dokumente, a možete nadzirati kvalitetu svojih podataka tijekom obrade.

7. ParseHub:

ParseHub preusmjerava upite web pretraživačima u kratkom vremenu i koristi naprednu tehnologiju učenja stroja kako bi identificirala HTML dokumente i uklonila korisne podatke od njih. ParseHub je kompatibilan s Linux, Windows i Mac OS X.

8. Spam stručnjaci:

SpamExperts alat identificira i uklanja e-poštu spam . Štoviše, obrađuje vaše HTML datoteke i moćan HTML izvlači. Neke od najboljih opcija su sinkronizacija i konfiguracija bilo koje HTML datoteke. Može se koristiti lokalno i na oblacima. SpamExperts prati odlazne i dolazne podatke, pružajući vam najbolje moguće rezultate.

December 22, 2017