Back to Question Center
0

Što je HTML Extractor? Semalt predstavlja poznate alate za izdvajanje teksta iz HTML dokumenata

1 answers:
HTML ekstrator ili strugal je alat koji ekstrahira meta-oznake, meta opisa i naslova dijela sadržaja. Da biste dobili podatke iz jednostavnih HTML dokumenata, samo trebate imati osnovne vještine kodiranja. No, za sofisticirane HTML dokumente, morate koristiti pouzdane ekstrakte sadržaja ili strugalice. Postoje različiti programski jezici kao što su Java, Python, PHP, NodeJS, C ++ i JS koje trebate naučiti izvući sadržaj iz jednostavnih i složenih HTML datoteka. Za svoje zadatke vezane uz HTML, najbolji su sljedeći alati.

1. Uvoz. io:

Uvoz. io je jedan od najboljih sadržaja strugalica i HTML izdvajača na internetu. Djeluje na više jezika i kriške i kocke vaš HTML dokument, stvarajući podatke u obliku tablica i popisa. Ovaj program pruža mogućnosti preuzimanja metapodataka u JSON formatu.

2. Octoparse:

Korištenje Octoparse-a možete izvući ogromnu količinu podataka s različitih web stranica. To je jedan od najučinkovitijih HTML izdvajača na internetu koji mogu strugati podatke i u strukturiranim i nestrukturiranim oblicima. Hobotnica zgrabi korisne podatke iz slika, HTML datoteka, tekstualnih datoteka, videozapisa i audiosadržaja.

3. Uipath:

Pomoću Uipath možete jednostavno automatizirati ispunjavanje obrazaca i navigaciju. To je precizan, jednostavan i nevjerojatan HTML izdvajač i sadržaj raspršivača na internetu. Uipath čita podatke u oblicima JS, Silverlight i HTML, dajući vam najtočnije i poželjnije rezultate.

4. Kimono:

Kimono radi prilično brzo i bilježi sadržaj iz vijesti i putnih portala. To je dobro za programere i programere. Ovaj HTML izdvajač izvlači podatke iz stotina web stranica u roku od sat vremena. Kimono vam olakšava izdvajanje podataka u obliku slika, videozapisa i teksta.

5. Screen Scraper:

Screen Scraper je jedan od najboljih strugala koji olakšavaju ekstrakciju podataka iz različitih HTML dokumenata. Može izvoditi i teške i jednostavne zadatke te ima puno navigacije i preciznih opcija za ekstrakciju podataka kako bi se imale koristi. Međutim, Screen Scraper zahtijeva malo vještina programiranja i kodiranja. Osim toga, ovaj alat dolazi u obje besplatne i premium verzije te je idealan za vaše HTML datoteke.

6. Scrapy:

Scrapy je program visoke razine sadržaja i zaslona koji je dobar za vaše HTML dokumente. To je moćan okvir, koji se koristi za indeksiranje web stranica i jednostavno izdvajanje podataka s blogova i web stranica. Scrapy je učinkovit za HTML dokumente, a možete nadzirati kvalitetu svojih podataka tijekom obrade.

7. ParseHub:

ParseHub preusmjerava upite web pretraživačima u kratkom vremenu i koristi naprednu tehnologiju učenja stroja kako bi identificirala HTML dokumente i uklonila korisne podatke od njih. ParseHub je kompatibilan s Linux, Windows i Mac OS X.

8. Spam stručnjaci:

SpamExperts alat identificira i uklanja e-poštu spam . Štoviše, obrađuje vaše HTML datoteke i moćan HTML izvlači. Neke od najboljih opcija su sinkronizacija i konfiguracija bilo koje HTML datoteke. Može se koristiti lokalno i na oblacima. SpamExperts prati odlazne i dolazne podatke, pružajući vam najbolje moguće rezultate Source .

December 22, 2017