Back to Question Center
0

Je li vaš SEO sadržaj backlink generator?

1 answers:

Kritična komponenta bilo koje online marketing kampanje je dobivanje relevantnih i kvalitetnih SEO backlinks od renomiranih web izvora. Moglo bi biti pomalo komplicirano za nedavno uspostavljene web stranice da biste dobili veze s visokim PR stranicama ili stvorili veze s istaknutim blogerima. Međutim, to nije razlog za očaj. Čak i neki iskusni marketingu imaju problema s dobivanjem dobrih povratnih veza. Zato su profesionalni generatori povratnih veza stvoreni kako bi pojednostavili proces dobivanja kvalitetnih veza.

Strategija SEO praktički je beskorisna ako vaš sadržaj ne funkcionira na mreži. Više od 80% uspjeha strategije SEO-a ovisi o sadržaju koji objavite i zato je značajno obratiti posebnu pozornost na kvalitetu i relevantnost sadržaja.

Dakle, ako vaš sadržaj služi kao generator povratne veze, ovaj članak će vam biti od koristi. Razgovarajmo o nekim tehnikama optimizacije sadržaja koje će pridonijeti vašoj kampanji za izgradnju veza.

  • Napravite cool sadržaj, pružajući svojim čitateljima nešto novo

Razlog Korisnikova ravnodušnost prema vašem sadržaju može se objasniti stalnosti, a ne jedinstvom vaših tekstova. Kada provodite istraživanje tržišta niša, vjerojatno čitate svoje konkurentske članke koji generiraju puno dionica i članaka. Međutim, nije uvijek dobra ideja samo napisati na istoj temi da postane generator povratne veze jer su druge web stranice najvjerojatnije učinile isto, a određena tema već dosegla granice. Zato vam preporučujem da ne napišete na iste teme kao i vaši konkurenti. Umjesto toga, izradite sasvim nove i inovativne ideje koje mogu biti značajno otkriće za vaše čitatelje. Štoviše, trebate izbjeći samoobjavljivanje sadržaja jer izgleda neprirodno i ne povećava interes korisnika prema vašoj robnoj marki.

Danas se Googleovi ljestvici oslanjaju na kvalitetu povratnih veza, a ne na njihovu količinu. Zato trebate potražiti mogućnosti povezivanja veza s visokim autoritetima web izvora. Istraživanje web-lokacija s najboljim autoritetom domene za koje želite da se vaš sadržaj bude obložen bankama može vam dati više novih ideja za relevantan sadržaj.

  • Okrenite se ciljanoj publici

Da biste svoj sadržaj koristili kao generator povratne veze, morate se žaliti na ciljanu publiku. Ako svoj sadržaj pišete korisnicima na umu, dajete ga drugim web izvorima koji privlače istu ciljanu publiku kao i vi. Da biste shvatili hoće li vaš sadržaj apelirati vašoj publici ili ne, morate provesti sveobuhvatnu analizu marketinških aktivnosti i istražiti potencijalne potrebe svojih klijenata

.

Također možete ponovno procijeniti namjeru korisnika pisanjem članaka na temelju novih relevantnijih pojmova za pretraživanje jer čitatelji danas mogu postavljati dodatna pitanja. Provjerite jeste li odgovarali pravim pitanjima koja okružuju svaku ključnu riječ kako bi ostala relevantna. Poboljšajte isječke

Da biste poboljšali poziciju svoje web stranice, možete izraditi svoje isječke SERP relevantnije i samopovjerene. Introduktivni SERP isječak mogao bi povećati broj klikova i premjestiti vašu stranicu na stranicu s rezultatima pretraživanja. Čak i ako dobro optimizirani isječci ne utječu izravno na položaj vašeg web mjesta na SERP, oni će poslužiti kao korisni pregled vašeg sadržaja za oba pretraživačka računala i korisnike Source .

December 22, 2017