Back to Question Center
0

Gdje se mogu dobiti povratne veze s infografika?

1 answers:

Danas, infographics držati dobivanjem sve više i više u popularnosti. Zapravo, ove atraktivne slike s korisnim informacijama procjenjuju se 30 puta veću vjerojatnost da će ih čitatelj "digestirati", a ne svakodnevne tekstualne tekstove. Zato je pitanje - gdje se mogu dobiti povratne veze s infografika - čini savršenim smislom. Da, to je istina, infographics može pružiti sjajne rezultate online poslovanju. Sve što trebate uvjerljivo izgledati jest napraviti razumnu kombinaciju dragocjenih podataka i vizualnog sadržaja - vizualno privlačan i pružiti zanimljive i uzbudljive informacije o pravoj temi pravoj publici. Štoviše, ako imate skup dobrih i zanimljivih infografika, sadržaj će vam dobrodošlicu ići virusom. Na taj način, dobri infographics imaju prilično dobar potencijal za generiranje pozadinske veze HQ, istodobno poboljšavajući napredak vaše web stranice ili bloga u SEO na skali. Dakle, gdje se mogu dobiti povratne veze s infografika? Prije nego što vam pokazati popis istaknutih izvora za to, počnite s nekim osnovnim definicijama. Koje su idealne infografije? Evo tri glavna elementa koji čine svaki dobar - nevjerojatan dizajn, promociju i dostupnost i dobro istraživanje statistike.

 1. Dizajn je očigledno prva stvar koja je potrebna svakoj infografiji za početak rada. Sve što trebate da biste dobili virus s infographics im je vizualno privlačan i dotaknut profesionalnim dizajnom.
 1. Promocija i informiranje su jednako važni za infografike kao nevjerojatan dizajn i njihovu stvarnu vrijednost dobivenu istraživanom statistikom. S obzirom da se infografija ne promovira na pravi način (tj. e. , uz odgovarajuću medijsku promociju i na primjer putem e-pošte), ostatak napora bit će gotovo neupotrebljiv, sigurno.
 1. Dobro proučena statistika znači da svaka dobra infografija treba sadržavati neke vrijedne podatke, kao što su zanimljive statistike, rijetke činjenice o određenoj temi, fino vizualizirani uvid ili bilo što slično kao primamljiva proračunska tablica ili dijagrami. Evo gdje se mogu dobiti povratne veze s infografika - ispod je popis četiriju najpopularnijih mrežnih okvira koji će vam pomoći pri izradi vašeg prvog:

  • Piktochart je jednostavan - za korištenje alat za izradu HQ infographics za visoke kvalitete povratne veze. Učinite svaku infografiju lako s virusom. Sve što trebate je uložiti neko vrijeme u stvaranje uvjerljive infographic koji bi rekao "dobrodošli" za dijeljenje. Besplatni plan na Piktochartu daje kratki niz pristojnih dizajnerskih rješenja, zato ako ste spremni i spremni raditi više na kvalitetnoj infografiji - bolje razmislite o tome da dobijete plaćenu pretplatu vani.
  • Canva je još jedan dobar izvor koji vam može pomoći da koristite besplatne predloške za dizajn infographica. A oni su sjajni! Iskoristite profesionalno podešene infographics kako biste generirali još povratne veze, vodi, dijelite i slijedite.

  • Venngage Infographics je najlakši alat za izradu infografija koji možete zamisliti. Imati veliki dizajn odabirajući jedan od preko pet stotina profesionalno prilagođenih dizajnerskih rješenja - samo nekoliko klikova.
  • Fiverr je posljednja opcija za one koji traže gdje se mogu dobiti povratne veze s infografika. Fiverr će postati vaše najbolje rješenje, ako želite dobiti vaš infographic dizajn outsourced - počevši od 5 dolara za visokokvalitetnu infographic napravljen posebno za vaše web stranice ili blog Source .
December 22, 2017