Back to Question Center
0

Kako alati za istraživanje Amazon mogu utjecati na optimizaciju vašeg proizvoda?

1 answers:

Svi online trgovci koji nadgledaju poslovnu vijest e-trgovine znaju koliko je vrijedno postavljanje vaših proizvoda na globalnu trgovačku platformu tvrtke Amazon. Amazon pruža prednosti i dobavljačima i trgovcima. Zato nikada nije prekasno predstaviti svoje proizvode na Amazonu bez obzira imate li vlastitu web stranicu s markom ili ne.

Da bi vaš proizvod bio vidljiv na pretraživanju Amazon, morate izgraditi pobjedničku marketinšku kampanju. Valja napomenuti da je algoritam za rangiranje Amazon A9 sasvim različit od onoga što smo nekad vidjeli na Googleu. Amazon naglašava povećanje prihoda i naknadno rangira proizvode. To znači da svaki prodavač Amazon ima priliku povećati ukupni poslovni prihod i privući još više potencijalnih kupaca nego na brandiranoj web stranici. Međutim, u takvom konkurentnom okruženju e-trgovine, nije dovoljno staviti svoje proizvode i čekati prodaju, čak i ako je vaša robna marka poznata. Stoga, kako biste bili sigurni da će Vaši proizvodi biti vidljivi od vaše ciljane publike, morate uložiti svoje vrijeme i napore za istraživanje ključnih riječi i optimizaciju unosa. Štoviše, to je poželjno da koristite jedan od Amazon marketinške programe (Amazon dobavljača centralno, Amazon prodavatelj Central, Amazon dobavljača Centralna Express) koji će savršeno zadovoljiti vaše poslovne potrebe.

Kao prodavač usluge Amazon, imate previše posla, uključujući istraživanje, praćenje i upravljanje uslugama. Ako imate puno proizvoda na raspolaganju, bit će prilično zahtjevno upravljati njima ručno. Potreban vam je profesionalni softver za praćenje koji će vam pomoći da postignete uspjeh.

U ovom članku upoznat ću vas s nekim profesionalnim istraživačkim i analitičkim alatima koji će vam pomoći da povećate svoje ljestvice na Amazonu i privući više potencijalnih klijenata.

  • Jungle Scout

) Ako biste željeli dobiti točne informacije o proizvodima i kategorijama niša koje su popularne na Amazonu, Jungle Scout će vam biti najbolji. Ovaj alat za istraživanje pomaže u pronalaženju Amazonovih proizvoda kojima možete profitirati. Jungle Scout prikuplja najpouzdanije Amazonove podatke o prodaji u industriji kako bi vam pomogao da izbjegnete sve skupe poslovne pogreške. Ovaj alat također uključuje i tracker proizvoda koji je dizajniran kako bi vam uštedio vrijeme koje možete potrošiti na zamornim istraživanjima. Osim toga, ovaj alat možete koristiti za špijuniranje konkurenata vaših niša. I konačno, najbolji dio je to što možete automatski istražiti svoju nišu kako biste otkrili skrivene tokove prihoda. Ako želite upotrebljavati Jungle Scout kao proširenje za Chrome, možete odmah dobiti uvide o proizvodima na bilo kojoj stranici koju pregledavate. Dobit ćete cijenu proizvoda, procijenjenu prodaju, broj pregleda i još više. To će vam pomoći da napravite točne usporedbe proizvoda u letu.

Dakle, Jungle Scout vam može pomoći da se na vrhu konkurentnog Amazon tržišta i nadmudrite svoje konkurente.

  • Većina kupaca koriste Google pretraživanje kako bi pronašli Amazon proizvodi. Prije svega, umetnite naziv proizvoda i Amazon u Google okvir za pretraživanje, a tek se pojavljuju na Amazon stranici rezultata pretraživanja. Semalt Amazon SEO služi za podizanje šansi za vaš Amazon popis proizvoda pojavljuje se na vrhu Google SERP. Uz jedinstvenu tehnologiju masovne izgradnje veza, Semalt Google povezuje vašu stranicu proizvoda s ključnim frazeama koje trebate prisiliti vašu trgovinu na rezultate TOP. Možete naručiti šestomjesečna ili godišnja pretplata koja će uključivati ​​usluge kao što su prijedlozi profesionalnih ključnih riječi, učinkovita kampanja za izgradnju veza, do 100 pojmova za pretraživanje na Googleu TOP10, poboljšanje ljestvica, postojanje provjere pogrešaka i ispravljanje SEO pogrešaka. Najbolje je da ćete dobiti stalnu stručnu podršku iskusnih stručnjaka za Semalt.

    Dakle, ako želite nadmudriti svoje konkurente i dobiti beskrajne tok potencijalnih kupaca iz najvećeg izvora prometa na Internetu, Semalt Amazon SEO će zadovoljiti sve Vaše poslovne potrebe. Praćenje ključnih riječi bitan je dio svake optimizacijske kampanje, uključujući popis proizvoda tvrtke Amazon

    • AMZ Tracker optimizacija. To je prvi Amazon tracker ključnih riječi, pa je vjerojatno zreliji od takvih alata za praćenje konkurentnih ključnih riječi. Ovaj alat pomaže u rastu ljestvice i zadržati ih visoka dugo vremena. Prema strategiji napada AMZ Tracker možete brzo dosegnuti rangiranje na prvoj stranici putem promocije, optimizacije stope pretvorbe i analize konkurencije. On vam pruža podatke o pozicijama ljestvice proizvoda i prati vaše konkurentske proizvode da biste vidjeli kada izvršavaju promjenu koja funkcionira. Štoviše, AMZ Tracker surađuje s najvećom platformom Vipon u Amazonu. com koji omogućuje trgovcima ciljati milijune potencijalnih kupaca. Još jedna prednost je što AMZ Tracker omogućuje optimizaciju vašeg popisa proizvoda. Analizator AMZ Tracker On Page pokazuje jake i slabe točke vašeg trenutnog popisa proizvoda, pružajući vam mogućnost da to ispravite. Štoviše, Amazon daje priliku za praćenje negativnih recenzija i prilagodbu izvješća e-pošte.

    Ovaj alat služi vam pokazati najrelevantnije pojmove za pretraživanje koje vaši korisnici mogu koristiti pronaći svoje proizvode ili povezane stavke u istoj niši. Njegova baza sadrži više od 170 milijuna ključnih riječi. Ovaj alat savršeno odgovara trgovcima koji bi željeli povećati prodaju svojih proizvoda na Amazonu. Merchant Words softver pomaže otkriti vrlo specifične ključne riječi koje kupci koriste za pronalaženje određenog proizvoda. Ove fraze puno je lakše rangirati jer nisu visoko konkurentne. Osim toga, pomoću ovog alata možete dobiti ključne riječi s tržišta na cijelom svijetu. Softver Merchant Words pruža vam pristup globalnoj publici s bazom podataka traženih pojmova kupaca iz različitih europskih i azijskih zemalja. Pomoću alata Merchant Words možete izvršiti precizne CSV preuzimanja za integriranje tih podataka s bilo kojim sustavom koji učinkovito koristite. I konačno, koristeći ovaj alat moći ćete dobiti profesionalnu korisničku podršku. Alat za ključne riječi

Alat za ključne riječi profesionalni je softver za istraživanje ključnih riječi Amazon koji služi kao pomoć online trgovcima generirati relevantne pojmove za pretraživanje s dugom repom pomoću značajke predviđanja Amazon pretraživanja. Ovaj alat provodi značajke rangiranja Amazona kako bi generirali stotine tisuća primjenjivih dugometražnih pojmova za optimizaciju Amazon popisa. Amazon prodavači koji žele imati pristup naprednijim značajkama zasigurno će imati koristi od alata za ključne riječi Pro za Amazon opciju. Međutim, elementi poput praćenja najviših ključnih riječi ostaju izvan dosega korisnicima Amazonovog alata za ključne riječi Source .

December 22, 2017