Back to Question Center
0

Je li moguće stvoriti kvalitetne povratne veze za nedavno uspostavljene web stranice?

1 answers:

Može biti prilično teško dobiti povratne veze na web-lokaciju e-trgovine. Međutim, možete izbjeći ovu tehniku ​​tražilice optimizacije jer je MUST za vaš poslovni uspjeh. To je slučaj za većinu online tvrtki. To može biti posebno neugodno za web izvore koji nemaju blog.

Morate biti spremni da proces izgradnje veze traje puno vremena i napora unatoč činjenici da možete čuti o ovom procesu iz različitih agencija za optimizaciju tražilica. Obećavaju da će u roku od mjesec dana stvoriti visokokvalitetni profil veza za razumnu cijenu. Međutim, trebali biste shvatiti da sve zvuči previše dobro da bude istinito. U stvarnosti je potrebno najmanje šest mjeseci ili više, ovisno o vašem poslovanju i tržišnoj niši.

U svjetlu zadnjih Google ažuriranja morate biti iznimno pažljivi prema kvaliteti povratnih veza koje izradite. Moraju se graditi relevantni za vašu industriju, i indeksirati web izvore. Štoviše, morate provjeriti je li web-mjesto bilo prethodno kažnjeno ili ne. Stvaranjem povratnih veza možete ojačati svoje položaje na stranici s rezultatima pretraživanja ili ih oslabiti kako biste pokazali Googleu da niste pouzdan izvor web.

Ovaj je post namijenjen podijeliti s vama neke od najboljih strategija za izgradnju veza koje nevjerojatno rade za web izvore e-trgovine.

Visoki postotak poduzeća ne uspije zbog

Načini stvaranja kvalitetnih povratnih veza brojne različite metode. Međutim, nakon činjenice njihovog neuspjeha, njihove veze ostati dostupne. Njihovi prethodni poslovni partneri još uvijek povezuju s njima jer nemaju načina da znaju da te tvrtke ne postoje i da više rangiraju. Njihove web stranice i dalje rade, ali nemaju nikakvu vrijednost niti promet. U većini slučajeva, neispravan dodaci veze ne mogu ih pronaći.


Implementacija metode "pokretnih ljudi" možete koristiti nedostupne stranice za vašu korist. Možete upotrijebiti uslugu web izvora kao što je vaša, pronalaženje mrtvih web stranica koje se povezuju s njima. Možete zatražiti od tih ljudi da se umjesto toga povežu s vašom web lokacijom. Primjenom ove jednostavne tehnike povezivanja linkova stvorene od strane Brian Deana (Backlinko SEO blog kreator), možete graditi kvalitetne povratne veze na svoj site na besplatan i organski način.

Ova tehnika povezivanja s vezama funkcionira prilično jednostavna i može se primijeniti od svih on-line tvrtki koje žele stvoriti kvalitetne povratne veze. Sve što trebate je saznati koji web izvori već spominju vašu robnu marku i proizvode koje prodaju, a molimo vas da dodate izvorni link na svoje recenzije. Međutim, prije nego što zatražite povratne veze, morate provjeriti može li web izvor biti velika prilika za izgradnju veza ili ne vrijedi vašu pozornost. Još jedna stvar koju trebate provjeriti je da je ovo spominjanje nepovezano Source .

December 22, 2017