Back to Question Center
0

Semalt - Super vodič o tome kako ekstrakti detalje o proizvodu tvrtke Amazon pomoću Python

1 answers:

Grebanje velikih skupova podataka s web stranica kao što je Amazon nije tako lako. Web lokacije mogu vam omogućiti samo pristup 400 web stranica po kategoriji. Amazon i ostale velike web stranice za e-trgovinu koriste ASIN, ključnu riječ koju koriste e-commerce web stranice za pronalaženje broja proizvoda u bazi podataka.

U ovom ćete postu saznati kako izraditi uređaj za struganje koji će se kasnije koristiti za ekstrakciju opisa proizvoda i detalja o cijenama na Amazonu. Za početnike, Python je programski jezik usmjeren na svrhu koji naglašava čitljivost skripte. Evo načina na koji ćete koristiti uređaj za struganje proizvoda.

Nadgledanje proizvoda na Amazonu

Web struganje široko se koristi za vađenje velikih skupova podataka s e-commerce web stranica. Pomoću proizvoda za struganje možete lako pratiti dostupnost zaliha, ocjene kupaca i promjene cijena.

Analizirajući kako se proizvodi prodaju na Amazonu

Ekstrakcija web podataka podrazumijeva vađenje korisnih podataka s web stranica. Da biste preživjeli krutu konkurenciju na financijskim tržištima, morate pratiti uspješnost vaših konkurenata. Posljednjih nekoliko godina, struganje web-lokacija s web-lokacija e-trgovine bilo je zamorna i težak posao. Zahvaljujući Pythonu, struganje ovim web stranicama olakšano je.

Uređaj za struganje lako uklanja podatke iz Amazone tako što naglašava njihov ASIN. Izvadeni podaci koriste financijski marketingi kako bi analizirali kako se roba prodaje na Amazonu. Scrapers se koriste u razne svrhe. Ovdje su i druge upotrebe strugala proizvoda. Analiza pariteta i transparentnosti stope

Zašto Python?
 • Analiza pariteta i transparentnosti stope

  Python se preporuča kada se radi o izdvajanju i raščlanjivanju datoteka s dinamičkih web stranica kao što je Amazon. Međutim, prije nego što pročitate više o tome kako dohvatiti podatke s web-lokacija e-trgovine, razmislimo o pojedinostima koje možete izvući iz tih web-lokacija. Ovdje se nalazi pin-pointed list koji ističe skup podataka koji se mogu dobiti s uređajem za struganje. Dostupnost dionica

 • Kategorija proizvoda
 • Naziv proizvoda
 • Izvorna cijena
 • )

  Pitanja Pythonova paketa

  U ovom postu središnja tema koristi Python za preuzimanje i analizu HTML-a. Prikupljanje podataka pomoću Pythona je kao da desnom tipkom miša kliknete element. Tako je jednostavno. Preuzimanje HTML-a s web stranice željenog proizvoda i prepoznavanje svih XPath ciljanih komponenata kao što su cijena i opis proizvoda.

  Python kôd

  Imate li naziv koda za korištenje? Ako da, idemo. Jednostavno upišite ime svog koda u naredbeni redak. Nakon dobivanja koda, izmijenite ga svojim ASIN-ovima. Izlazna datoteka JSON (podaci. json) koji sadrži sve popise podataka ASIN-a.

  Pravila i uvjeti reguliraju web stranice e-trgovine. Prilikom struganja, izbjegavajte kršenje planova web stranice kako biste izbjegli stavljanje crnog popisa. Web-lokacije e-trgovine ograničavaju korisnike na pristup više od 400 stranica po kategoriji. Pomoću Pythonovog uređaja za struganje možete jednostavno pratiti proizvode za ocjenjivanje i odgovornost za zalihe Source .

  December 22, 2017