Back to Question Center
0

Kako PR6 povratne veze mogu utjecati na vašu web lokaciju SEO?

1 answers:

Svi znaju da su najbolji izvori za izgradnju kvalitetnih ulaznih veza visoka PageRank domena. Oni služe za poboljšanje optimizacije tražilice i premještanje vašeg položaja na stranici s rezultatima pretraživanja.

Prije početka stvaranja profila povratne veze, morate pretraživati ​​i ispitati o PR6, PR7 i drugim web-lokacijama tražilice. PageRank je značajan rang faktor koji pokazuje autoritet web stranice. Služi za mjerenje važnosti web stranice računajući broj i kvalitetu veza koje upućuju na to. Drugim riječima, riječ je o složenom sustavu ocjenjivanja koji je Google usvojio za rangiranje web stranica. Minimalni PageRank je nula, a maksimalna je deset. U naše dane, PageRank ne služi kao jedino mjerenje uspjeha web stranice. Ne jamči ni viši rang pretraživanja niti povećanje prometa.

Međutim, dobivanje povratnih veza s visokih PR mjesta i dalje je bitno za poboljšanje vašeg poboljšanja profila. Google dodjeljuje samo ugledne i dugo postojeće web izvore s visokim PageRankom. Stoga će se stvaranje povratnih veza tamo obavijestiti Googleu o vašoj vrijednosti sadržaja. Ako se vaš profil veze sastoji od PR6 - PR10 povratnih veza, rangirat ćete na Google TOPu.

Tehnologije za povratne veze PR6

  • Zatraži povratne veze vašeg konkurenta

Vi ​​ste ne samo jedan webmaster u svojoj niši koji žele stvoriti dobar profil veze. Većina TOP web izvora u svojoj niši imaju jake kampanje za izgradnju veza i stalno traže nove mogućnosti povezivanja veza. Vjerovali ili ne, možete imati koristi od vaših konkurentnih povratnih veza. Učinili su sav posao povezivanja s vezama za vas. Dakle, sve što trebate je još uvijek konkurentne povratne veze s RLR okvirom.

Morate provesti konkurentno istraživanje i shvatiti kako glavni konkurenti grade veze. I konačno, trebate replicirati ili jednostavno posuditi taktiku. Možete se obratiti izvorima na kojima su vaši konkurenti stvorili veze i pitali o mogućnostima povezivanja veza za vašu domenu. Vjerojatno ste čuli za ovu učinkovitu tehniku ​​povezivanja koju je uveo sjajni SEO stručnjak Brian Dean

  • . Jednostavno je, ali pružaju webmasterima izvrsne rezultate. Prije svega, trebate provesti istraživanje tržišta niša i pronaći popularne i visoko povezane članke ili postove. Zatim trebate napraviti svoj dio sadržaja inspiriran materijalima koje ste pročitali. Međutim, trebate izbjegavati kopiranje lijepljenja jer će se igrati protiv vas. Trebali biste stvoriti jedinstveni članak na temelju vašeg istraživanja. Tada morate staviti vezu na staru verziju članka kako biste bili sigurni da korisnici mogu povezati vaš novi ažurirani sadržaj.

Tehnika izgradnje veze slična je prethodnoj

  • . Međutim, ima veliku razliku. Najbolje je za one koji već imaju sadržaj sadržaja koji treba unaprijediti. U ovom slučaju, morate se osloniti na mnoge nebodere za mogućnosti povezivanja. Ova tehnika vam daje priliku da pronađete hrpu drugih web stranica temeljenih na istoj temi kao i vaša koja imaju i mnoge veze koje upućuju na njih Source .

December 22, 2017