Back to Question Center
0

Možete li mi pomoći u pronalaženju visokih povratnih veza za prodaju?

1 answers:

Shvaćam da uopće nije lako pronaći pravu i sigurnu lokaciju koja nudi visoku povratnu vezu za prodaju. I naravno, gotovo je nemoguće izgraditi dovoljno povratne veze s visokim autoritetom domene, s PageRank i s obzirom na autoritet stranice - na čisto prirodan način, bez ikakvih plaćenih ponuda. U idealnom slučaju, koristite samo pravne izvore da biste dobili kvalitetne povratne veze usmjerene na web stranice svoje web stranice ili bloga. Imam i hrpu mjesta za pronalaženje visokog PR veze za prodaju - nadamo se, s najmanjim rizikom, da se s Googleom postigne rangiranu kaznu.

Pravo mjesta sa visokim povratnim vezama za prodaju

Ne morate gubiti vrijeme dajući vam taj dosadan podsjetnik - sve radnje koje uključuju plaćene veze za SEO će uvijek biti definitivno riskantan pothvat. Zato ću vam pokazati neke korisne dokazane i manje ili više sigurne mjesta. Ako ste dovoljno hrabri (ili nemarni - tko zna?), Evo gdje možete dati poticaj za svoj SEO - barem bez podizanja crvene zastave s Googleom odmah. Upravljanje vezama - ovaj resurs se može preporučiti kao najbolja opcija da se prvi put pokuša stjecati plaćene povratne veze naizgled prirodne kvalitete kako biste pojačali SEO na skali. Možete pronaći tu široku dostupnost različitih veza s različitim rezultatima DA, PA i PageRank. Imajte na umu da, s obzirom da je proračun previše zbijen, ta će opcija biti vaš najbolji izbor - ponuditi najjeftinije cijene među ostalim dijelovima upotrebe dokazanih mjesta koja se bave visokim povratnim vezama za prodaju. Black Hat Links - drugo je najbolje mjesto za kupnju bilo par povratnih veza ili čak velikog skupa koji dolazi skupno i uz popust cijena. Ali preporučujem uzeti u obzir ovaj izvor plaćene veze za izgradnju samo u slučaju da budete spremni odmah kupiti najmanje 50 do 60 veza. I vrlo posebna značajka ovog mjesta je da gotovo svaki backlink možete kupiti tu dolazi s DoFollow atribut dostupan.

  • Fiverr - iako je ova stranica poznata među digitalnim marketinškim i affiliate marketing zajednicama još uvijek može postati vrlo dobar izbor za one koji traže visoke povratne veze za prodaju. Napominjemo, međutim, da Fiverr donosi mjerljivi napredak u SEO samo ako se pažljivo koristi. Mislim da postoji previše različitih automatiziranih alata na raspolaganju, tako da nikada ne biste trebali žuriti da dobijete što više veza što je više moguće. Sjetite se da će pretjerano brzi dobici u izgradnji veze uvijek biti sumnjičavi u očima Googlea.
  • Povratne veze Hub - zadnja je mogućnost koju se usudim pokušati kupiti kvalitetne povratne veze za SEO. Među njegovim najjačim stranama je godišnja garancija koja dolazi s svakim backlinkom kupljenim na Backlinks Hubu. Čini se da je ovaj resurs više klađenje na kvalitetu nego na dostupnost. Međutim, uobičajene oznake cijena tamo mogu izgledati malo naporne Source .

    December 22, 2017