Back to Question Center
0

Kako uspostaviti povratne veze putem relevantnih povezivih sredstava?

1 answers:

To je prava rasprava o temama, uglavnom zato što osiguravanje dugoročnog napretka s vašim profilom povratne veze ne može se postići samo stvaranjem povezivih sredstava čak i najkvalitetnije. Naravno, vrlo je važno znati kako stvaranje povratnih veza podržati s dobrom povezivom imovinom. Što čini dobru povezanu imovinu? Općenito uzevši, dobra poveziva oprema predstavlja djelomično preoblikovani sadržaj stranice koji će vam poslužiti za generiranje više dionica, slijedi, pretplata, slično, i tako dalje, u skladu s pričom o dobrodošlici u samostalni proces izgradnje prirodnih veza. No, stvar je da svaka povezana imovina sama treba promociju - a ova vrlo jednostavna ideja još uvijek vrlo često podcjenjuju digitalni marketingeri i SEO. Da, znaju kako napraviti angažman korisnika za povratne veze koje bih trebao priznati, na primjer s naprednim sredstvima vizualno privlačne i pametne distribucije sadržaja. Ali neka se suoči s njom - ostatak mrežnih promocija i marketinških djela prečesto su zanemareni, čak i od strane stvarno usavršenih web marketinga i online poduzetnika. Zato niže moram odgonetnuti sve o vrhunskim pristupima kako biste znali kako napraviti više povratnih veza sa sadržajem marketinga. Prije svega, ovdje je ono što moramo uzeti za gotovo - marketing sadržaja gotovo nema nikakve veze s davanjem poticaja za povezivanje stjecanja, bar izravno. Mislim da vaša strategija sadržaja koja se uzima u mjerilu ne može se zapravo služiti kao "magnet poveznice. "Ali ono što se ovdje može učiniti jest usklađivanje dijela vašeg ukupnog napora - upravo kako biste potaknuli stjecanje stalne veze za svoju web-lokaciju tvrtke ili blog s komercijalnom komponentom. Dakle, dolje dolazi kratak popis točaka s metkom kako bi vam pomogao s tim.

  • Analiza prilika - prva je stvar koju valja razmotriti za kampanju za angažman veze i akvizicije. Sve što vam je potrebno za pravi kickass start je prepoznatljivo ime unutar pravog niša ili poslovne industrije - mjesto koje stvara mogućnosti za kvalitetnu povezanost.

  • Mogućnost iskorištavanja - sljedeća važna stvar koju valja razmotriti za povezanu imovinu. Naravno, može postojati mnogo različitih načina i oblika poluge, uglavnom ovisno o žestokoj tržišnoj konkurenciji, vrsti tržišne raznolikosti, načinu skaliranja napora za ispunjavanje ciljeva te dobivanju prilika usklađenih s raspodjelom proračuna - u uvjete same online promocije, kao i kreativne i pametne sheme distribucije sadržaja.
  • Konkurentska analiza koja najbolje iskorištava strategije stjecanja najboljih veza koje su već upotrijebili konkurenti na vašem tržištu, u skladu s mogućnošću izbjegavanja ozbiljnih zamki koje već zauzimaju nesretne protivnike.
  • Sudjelovanje Zajednice radi šire širenja online izloženosti za dionice, spominjanja, veze i generacije olova.
  • Podnošenje zahtjeva za izgradnju neispravnih veza i pametnu uporabu vlasničkih slika.
  • Razvijanje poslovnih partnerstva, produbljivanje integracije poprečnih presjeka i uzajamno savjetovanje o budućim inicijativama za još veće sudjelovanje zajednice i stjecanje veza Source .
December 22, 2017