Back to Question Center
0

Semalt pregled: korisne web usluge strugala za ne-coders

1 answers:

Budući da se radi o ne-tehničkoj osobi, možete odabrati neke prepreke pri odabiru isplativo servisiranje web stranica . Istina je da postoji veliki broj programa na Internetu. Neki od njih izdvajaju podatke s adrese e-pošte dok drugi ciljaju vijesti, putne web stranice i društvene medijske platforme. Sljedeći programi za ekstrakciju podataka posebno su dizajnirani za ne-kodere i ljude koji žele ostati daleko od programskih jezika kao što je C ++ dok obavljaju svoje zadatke.

1. Spinn3r

To je jedna od najboljih i najkorisnijih usluga kopiranja mreža za ne-kodere. Specijalnost Spinn3r je da može ogrebati cijelu web stranicu i izdvojiti podatke iz privatnih blogova, društvenih medija i RSS feedova. Koristi Firehose API i upravlja preko 80 posto indeksiranja i indeksiranja na Internetu. Osim toga, Spinn3r sprema izvađene podatke u JSON obliku i ima slične značajke kao što je Google. Skenira i ažurira skupove podataka prema vašim zahtjevima i obavlja pretraživanje na sirovim podacima, dobivajući vam visoko kvalitetne i dobro strukturirane informacije.

2. Octoparse

Hobotnica je jedna od onih podataka koje se lako konfiguriraju. Široko je poznat po svom user friendly i izvanrednom sučelju. Octoparse olakšava vam za struganje podataka s teškim web stranicama i oponaša ljudskog korisnika prilikom izdvajanja podataka i ciljanju različitih web mjesta i blogova. Octoparse vam omogućuje spremanje izvađenih podataka na oblak ili ga preuzeti na lokalni stroj.

3. ParseHub

Baš kao i druge poznate usluge ekstrakcije podataka, Parsehub je pouzdana i besplatna usluga koja cilja velik broj web lokacija i koristi preusmjeravanja, JavaScript, AJAX i kolačiće. Štoviše, ovaj program opremljen je naprednom tehnologijom učenja stroja i može bolje čitati i ocijeniti PDF dokumente. Trenutno korisnici sustava Windows i Linux mogu koristiti Parsehub i mogu ostvariti više zadataka za 30 minuta.

4. Fminer

Fminer je jedan od najkorisnijih programa za struganje podataka. Kombinira specifičnosti svjetske klase i omogućava vizualizaciju podataka dok se kopira. Fminer preuzima informacije s obje jednostavne i komplicirane web stranice i ne zahtjeva nikakvu programiranje. Ako vam nedostaje tehničko znanje, Fminer je pravi program za vas.

5. Outwit Hub

To je moćan Firefox ekstenziju koju možete preuzeti i koristiti kao redoviti Firefox dodatak. Outwit Hub je jedan od najboljih i najljepših alata za ekstrakciju podataka. Ona ne samo da prikuplja i ogrebotre podatke nego i pretražuje i indeksira različite web stranice, što vam olakšava promoviranje svoje marke. Biti out-of-the-box, ovaj program ne treba nikakve vještine programiranja i jednostavan je za korištenje.

6. Web Scraper - proširenje za Chrome

Poznato je proširenje za Google Chrome s visokokvalitetnim značajkama i svojstvima. Web Scraper je dobra alternativa uvozu. io i može se integrirati s bilo kojim operativnim sustavom. Samo trebate istaknuti podatke koje želite kopati, a Web Scraper će ih izdvojiti i transformirati, dajući vam najbolje moguće rezultate. Obrađuje web stranice u JavaScriptu i Ajaxu i najmoćniji je program za ne-tehničke osobe Source .

December 22, 2017