Back to Question Center
0

Kako povećati svoj rang i optimizirati svoje cijene koristeći Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon keyword rank tracker je koristan online softver koji je osmišljen kako bi pomogao webmasterima da se natječu na ovoj trgovinskoj platformi. To pruža priliku za promicanje Amazon proizvoda bezbrojnih dnevnih kupaca i povećanje volumena prodaje.

Redovito biste trebali koristiti ovaj alat kako biste poboljšali prisutnost robne marke na Amazonu. Kontinuirano pratite svoje ciljane ključne riječi kako biste održali i ojačali svoje pozicije. Alat za praćenje tvrtke Amazon uzima sve poteškoće automatiziranjem procesa praćenja pozicija ključnih riječi. Potrebno vam je mnogo vremena provesti na ručnom pretraživanju i strukturiranju podataka. Sve ove radnje bit će izvršene automatski u kratkom roku. Amazon tracker provjerava vaše rangiranje više puta dnevno, pružajući vam najrelevantnije i najnovije informacije. Na primjer, ako znate gdje su vaši rangovi, možete raditi pod njihovim poboljšanjima. Ili ako već imate najvišu poziciju na Amazon SERP, možete raditi na poretku za drugi pojam za pretraživanje, povećavajući šanse da se vaši proizvodi prikazuju u rezultatima pretraživanja.

Zato pomoću Amazon rank trackera uvijek ćete biti jedan korak ispred konkurencije.

Koje su najznačajnije prednosti Amazon tracker trackera?

Ako želite uspjeti na Amazonu, morate znati trenutni poredak vašeg proizvoda položaj. Ti podaci mogu vam pomoći da poboljšate svoj rang stranice u Amazonu i privučete više potencijalnih kupaca vašem robnom marki.

Sve promjene u ljestvici pokazuju da se nešto dogodilo s vašom robnom markom

  • . To može biti smanjenje ili povećanje vašeg rangiranja u Amazonu na kojem morate odmah reagirati. Amazon rank tracker pruža vam sve te podatke i omogućuje vam da poduzmete ciljanu akciju kako biste odmah poboljšali situaciju u ljestvici. Ciljanje novih pojmova za pretraživanje

Pomoću ovog alata možete dodati nove pojmove za pretraživanje u sustav

i procijeniti njihov potencijal za ciljanje na vaš Amazon popis. Tragač za praćenje američke razine pokazat će vam opseg pretraživanja za svaku ciljanu ključnu riječ, pružajući vam priliku da utvrdite je li to ciljanje ili ne. Visoki opseg pretraživanja ciljane ključne riječi može ukazivati ​​i na veliku konkurentnost i popularnost među korisnicima. U pravilu, prekomplicirano je da se rangiraju za ključne riječi s velikim brojem glasnoće, a možda biste trebali obratiti pažnju na manje konkurentne uvjete koji vas također mogu dovesti na stranicu s najboljom izvedbom rezultata pretraživanja.

Ovaj alat omogućuje Amazon trgovcima praćenje natjecatelja potencijalnih ključnih riječi

  • . Možete dodati jednu od ključnih riječi koje svoje konkurente rangiraju, usporediti s onom istom kao i vašom i vidjeti kako se rangiraju. Ako ne točno znate koje ključne riječi vaši konkurenti koriste za rangiranje, možete provjeriti njihov naslov i opis proizvoda Source .

December 22, 2017