Back to Question Center
0

Semalt razgovara O pet različitih načina za preuzimanje cijele web stranice za izvanmrežnu uporabu

1 answers:

Ponekad nam je potreban pristup sadržaju web mjesta dok je izvan mreže. Za to moramo sigurnosno kopirati svoje datoteke, ali većina hosting usluga ne pruža ovu opciju. Možda bismo htjeli oponašati strukturu popularnog web mjesta, kao i saznati kako izgledaju njegove CSS ili HTML datoteke. Bez obzira na slučaj, različite su načine preuzimanja cijele web stranice za izvanmrežni pristup. Pomoću jednog od alata navedenih u nastavku možete sa sigurnošću preuzeti cijelu web-lokaciju ili traženi broj stranica. Kad god zahtijevaju provjeru autentičnosti, možete se odlučiti za svoje besplatne verzije i ne plaćati ništa za premijske planove. Ti su alati posebno pogodni za startup i srednje poduzetništvo.

1. HTTrack

HTTrack je poznati program ili softver za preuzimanje cijele web stranice. Njegovo sučelje prilagođeno korisniku i suvremeno sučelje eksponencijalno olakšava rad korisnika. Jednostavno trebate umetnuti URL stranice koju želite kopati i preuzeti je za izvanmrežni pristup.

Možete preuzeti cijelu web stranicu ili istaknuti nekoliko stranica kako bi ih automatski preuzeli na vaš tvrdi disk. Također morate odrediti koliko istodobnih veza želite otvoriti za preuzimanje. Ako određena datoteka traje predugo za preuzimanje, moguće je odmah otkazati postupak.

2. Getleft

Getleft je relativno novi i moderan program s puno mogućnosti i user-friendly sučelje. Nakon preuzimanja i pokretanja, morate pritisnuti "Ctrl + U" da biste započeli. Unesite URL i spremite direktorije. Prije nego što preuzimanje započne, Getleft će vas pitati koliko datoteka želite preuzeti i hoće li sadržavati tekstove i slike. Nakon dovršetka preuzimanja, možemo pregledati i cijelu web-lokaciju izvan mreže.

3. PageNest

PageNest značajke su slične onima Getleft i HTTrack. Morate unijeti adresu web stranice i skinuti ga na tvrdi disk. Korisnici se traže kao što su ime web stranice i gdje treba biti spremljeno. Također možete odabrati željene opcije i podesiti njegove postavke.

4. Cyotek WebCopy

Uz Cyotek WebCopy morate koristiti unaprijed definirane lozinke za provjeru autentičnosti. Pravilima možete stvoriti i ovim najnovijim programom i odmah preuzeti cijelu web-lokaciju za offline upotrebu. Ukupna veličina preuzete web stranice i ukupan broj datoteka prikazani su u desnom kutu radne površine.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedija ne savjetuje nas da koristimo obične alate kao što je uvoz. io i Kimono Labs da biste preuzeli podatke preuzete za offline upotrebu. Umjesto toga, ona uvijek preporučuje Wikipediju Dumps jer ovaj program osigurava kvalitetne rezultate. Cijelu web stranicu možete preuzeti u XML formatu, izvučući podatke koji su korisni za vašu web stranicu ili online poslovanje Source .

December 22, 2017