Back to Question Center
0

Semalt Expert opisuje izvrsnu uslugu Web Scraping

1 answers:

Sa napretkom u znanosti i tehnologiji, način na koji se tvrtke cvate širom svijeta je ogroman. Svakodnevno se uvode nove tehnike struganja podataka, stvarajući značajan utjecaj na poduzeća i prikupljajući precizne informacije s obje osnovne i napredne web stranice. Skrivanje podataka ili miniranje sadržaja pomažu povećanju naših poslovnih izgleda. Lako možemo predvidjeti trendove na tržištu s dobro organiziranim i dobro strukturiranim podacima.

Što je SiteScraper?

SiteScraper je izvrstan alat za struganje podataka ili sadržaj miniranja pogodan za digitalne marketingere, stručnjake za društvene medije i dobro uspostavljene tvrtke. Pomoću ovog alata možete razumjeti robu i resurse koji su traženi i koji mogu povećati vašu tvrtku u određenoj mjeri. SiteScraper je dostupan u besplatnim i premium verzijama. Besplatni programi imaju ograničen broj opcija, no premijski će plan otključati različite značajke koje možda niste pronašli ni u jednoj drugoj sadržajnoj rudarskoj službi. Neke od istaknutih značajki koje čine SiteScraper najbolji izbor navedene su u nastavku.

1. Pomaže u prepoznavanju obrazaca podataka

Za razliku od ostalih običnih podataka ili usluga kopiranja sadržaja, SiteScraper inteligentno identificira obrasce vaših podataka i dobiva vam dobro izvađene podatke s različitih web stranica. Jedan od glavnih ciljeva razvoja SiteScraper je taj što možete strugati podatke s vaših omiljenih web stranica bez interakcije jer ovaj alat obavlja svoje zadatke automatski i ne zahtijeva od vas da imate neke vještine programiranja.

2. Scrapes multi-level kategorije oglasi

SiteScraper je jedan od onih nekoliko podataka struganje i sadržaj mining alata koji struganje više razina kategorija i popis web stranica povoljno. To znači da možete upotrebljavati ovaj alat i ukloniti potrebne podatke s trgovina na eBayu i Amazonu. Također možete ciljati putne portale i web stranice s web stranicama SiteScraper i možete izraditi popise i kategorije vaših podataka o strugotima bez ikakvog problema. Njegova Kategorija Struganje značajka je koristan za izdvajanje informacija iz proizvoda u različitim kategorijama online shopping trgovinama.

3. Traženje ključnih riječi

Značajka pretraživanja ključnih riječi SiteScraper olakšava vam izvršavanje pretraživanja i pronalaženje odgovarajućih ključnih riječi dok se podaci kopaju. To znači da će izdvojeni podaci imati puno ključnih riječi i fraza koje mogu pomoći da rangiraju ili indeksiraju vašu web lokaciju na bolji način.

4. Moćna značajka kodiranja

Iako SiteScraper je jednostavan za korištenje i ima sučelje koje je jednostavno za korištenje, njegova jedinstvena i nevjerojatna značajka su regularni izrazi. Postoje različite opcije za hvatanje podataka iz HTML koda, JavaScript koda i SiteScraper mina je prema Vašim zahtjevima. Također možete primijeniti regularne izraze na željenim web stranicama prije nego što SiteScraper započne s miniranjem ili struganje podataka za vas.

5. Radovi anonimno putem proxy poslužitelja

S SiteScraperom možete sakriti svoje podatke bez prepoznavanja svijeta ili prepoznavanja vaše IP adrese. Ovaj alat može funkcionirati anonimno putem svog proxy poslužitelja i skriva vašu HIP adresu, pružajući vam potpunu sigurnost i privatnost dok se podaci kopaju. Možete birati između različitih poslužitelja kako biste sakrili IP adresu i osigurali sigurnost i zaštitu na mreži Source .

December 22, 2017