Back to Question Center
0

Nabavite s najpoznatijim Sadržajem rudarenja i Web Data Scraping Alati koji će uštedjeti naše vrijeme - Semalt pregled

1 answers:

Alati za web struganje dizajnirani su kako bi prikupili smislene informacije s web stranica. Oni obavljaju svoje funkcije u Java, C ++, Python, Ruby, kao i drugim programskim jezicima. Neke od web-struganja i usluga za miniranje sadržaja dovoljno su dovoljne da biste dobili točne i pogrešne podatke u roku od nekoliko sekundi. Neke od najnevjerojatnijih primjena opisane su u nastavku:

1. Screen Scraper

To je jedan od najboljih i najpoznatijih alata za miniranje sadržaja na mreži. Screen Scraper rješava mnoge zadatke vezane uz preciznu ekstrakciju podataka i navigaciju. Ovaj alat možete koristiti samo kada imate dovoljno vještine za tokeniranje ili programiranje. Pokretanje softvera je sama jednostavnost. Morate samo preuzeti i aktivirati ga, dodati proxy i započeti bilježenje vašeg popisa radnji. Ovaj alat će stvoriti različite uzorke ekstrakcije uz pomoć kodova i radi s JavaScriptom i HTML-om. Najbolja značajka Screen Scrapera je da je jednostavan za uporabu i da ga možete jednostavno testirati pomoću Citrix platforme. U osnovi, ova usluga pomaže nam napisati jednostavne skripte i omogućuje nam da preuzmemo izvađene informacije u tekstualnim, Excel i CSV formatima.

2. Uvoz. Ja

Jedna od najkorisnijih i najnevjerojatnijih podataka za ekstrakciju podataka koja će uštedjeti naše vrijeme. Uvoz. io je sveobuhvatna aplikacija za besplatnu radnu površinu koja pomaže u uklanjanju korisnih podataka s neograničenog broja web lokacija i blogova. Ova usluga tretira naše web stranice kao potencijalni izvor podataka za generiranje API-ja. Time se štedi naše vrijeme i pogodno je za tvrtke i velika poduzeća. Uvoz. io ne obrađuje stranice koje ste prethodno obrađivali. Jedini nedostatak uvoza. ja je to što nije u mogućnosti kretati se s jednog mjesta na drugo. To znači da ćete morati umetnuti URL-ove kojima želite ručno izvući podatke.

3. Uipath

To je obnovljena usluga za struganje podataka. Uipath se specijalizirao za struganje podataka i sadržaja rudarstva za svoje korisnike. On može obavljati više zadataka u isto vrijeme i pogodan je za oba kodera i ne-kodera. Osim toga, ovaj program ima izvrsne navigacijske značajke i može ostrugati vaše PDF datoteke, dobivajući vam željene rezultate i uštedjeti vrijeme na ekstrakciji podataka. Samo trebate otvoriti čarobnjaka, spomenuti URL koji želite kopati podatke i Uipath će početi obavljati svoju funkciju. Ova aplikacija lako kopa bljeskalicu i dobiva vam čitljive i skalabilne podatke u roku od nekoliko minuta. Možete dobiti uredne CSV i Excel dokumente. Budući da je vrhunski program, Uipath neće biti pogodan za startup jer je to malo skupo.

4. Kimono Labs

Kimono Labs prvi je izbor programera, novinara, slobodnjaka, webmastera, poduzeća i ne-tehničkih osoba. U isto vrijeme obavlja više zadataka struganja i miniranja sadržaja. Ovaj alat pokreće značajka ekstrakcije podataka uživo koja vam omogućuje pregled ili nadzor kvalitete podataka dok se kopira. Također, Kimono Labs kompatibilan je s gotovo svim web preglednicima i operativnim sustavima. Ne nudi nikakvu navigacijsku opremu za stranicu, a vi ćete morati provesti neko vrijeme za osposobljavanje Kimono Labs prije nego što se podaci izvuku u željene formate Source .

December 22, 2017