Back to Question Center
0

Web Scraping Savjeti iz Semalt

1 answers:

Čvor

. js je okruženje otvorenog izvora za izvršavanje JavaScript koda. PayPal, LinkedIn, Microsoft, GoDaddy, Yahoo, IBM i Cisco Systems najpoznatiji su korporativni korisnici. U posljednjih nekoliko mjeseci uveden je nekoliko čarobnjaka s podacima na čvoru, no najpoznatiji je alat za skidanje proizvoda.

Ispravljač proizvoda prikladan je za e-commerce web stranice i informacije o strugotama od BestBuy, Walmart, eBay, Target i Amazon poput web stranica. Ovaj alat pruža nam točne informacije o proizvodu, uključujući njegov naslov, opis, sliku i cijenu. Nadalje, Product Scraper ima jednostavan API i može se jednostavno integrirati s bilo kojim web preglednikom. Skupljač proizvoda kao prikladan alat za vađenje podataka:

Ako ste nedavno uspostavili web stranicu za e-trgovinu, možete prikupiti informacije o svojim konkurentima i dobavljačima, njihove proizvode, cijene i slike. Jednostavno možete usporediti različite web lokacije e-trgovine kao što su Amazon, Walmart i eBay te dobiti korisne informacije pomoću proizvoda za struganje proizvoda. Taj je alat jedinstven, jer pomaže u usporedbi različitih web-lokacija e-trgovine, dobivanja popisa proizvoda, slika, recenzija i informacija o cijenama. Za razliku od ostalih uobičajenih alata, alat za struganje proizvoda dobiva podatke indeksiranjem i usporedbom različitih web stranica na mreži te dobiva pojedinosti o prodavačima i dobavljačima. Dakle, možemo reći da je Product Scraper okosnica web stranica za e-trgovinu.

Prodajom različitih proizvoda na mreži po konkurentnim cijenama, uvijek smo bili izazovni za sve nas. Ponekad se korisnici zbunjuju o promjenjivim cijenama različitih proizvoda na Internetu. Amazon i eBay pokušavaju zadržati cijene na dobroj razini i privući više i više kupaca. Za početak je dobivanje informacija o proizvodu vrlo važno. Pomoću skare proizvoda, lako ćete usporediti cijene različitih proizvoda i optimizirati web stranicu na bolji način. Na primjer, ako želite izvući podatke iz putničkih portala ili tvrtki za e-trgovinu, odmah pokušajte iskrcati Proizvod. Ovaj alat prikupit će, organizirati i izdvojiti podatke za vas u stvarnom vremenu.

E-commerce web stranice i online tvrtke redovito nadziru svoje kolege. Na primjer, Amazon prati aktualne trendove na tržištu i prikuplja informacije o proizvodima i uslugama BestBuy i Walmart. Štoviše, uspoređuje njihove cijene i proizvode s vlastitim rasponom. Isječak proizvoda će vam dati iste vrste informacija. Ovaj će vam alat pomoći pri pronalaženju uvidljivih informacija i dobit ćete dobro izvađene podatke za vašu tvrtku. Osim toga, pružit će vam informacije o tome kako vaši konkurenti šalju svoje proizvode i kakvu vrstu popusta nudi online.

E-commerce web stranice i tržnice imaju stotine aktivnih dobavljača

. Pomoću skare proizvoda možete prikupiti informacije o brojnim dobavljačima i usporediti njihove proizvode i cijene. Također možete povući podatke iz Amazon i eBay i mogu pretražiti vaše web stranice u skladu s tim. Web programeri i programeri mogu kreirati skalabilne poslužitelje s strugalicom proizvoda i lako ostvariti niz zadataka Source .

December 22, 2017