Back to Question Center
0

Koji je najbolji online prodajni softver za vaše poslovanje s Amazonom?

1 answers:

Svatko voli zaraditi novac, a Amazon pruža sve mogućnosti za to. Zato je vodeća tvrtka na Amazonu toliko rasprostranjena u našim danima. Većina tvrtki za e-trgovinu pokreće svoje proizvode na Amazonu, što čini ovu platformu vrlo konkurentnom. Štoviše, Amazon zahtijeva sljedeće osnovne smjernice za optimizaciju kako bi vaši proizvodi bili vidljivi na pretraživanju.

Ako ste novi na Amazonu, može vam biti teško doći do pretraživanja TOP of Amazon bez primjene bilo kojeg profesionalnog softvera Amazon. U ovom članku ćemo raspravljati o najboljem online prodajnom softveru za one koji žele prodati na Amazonu kao profesionalac.

Primarni razlozi zbog kojih morate koristiti softver Amazon

Da biste ostvarili značajnu zaradu, morate ulagati u sebe. Amazon je sve o unaprijed ulaganjima, kako vrijeme tako i novac. Ako stavite ove aspekte u svoj posao, povući ćete relativno pasivnu dobit svaki mjesec. Međutim, uvijek trebamo više; to je način na koji svijet djeluje.

Postoji samo 24 sata dnevno, pa čak i Amazon trgovci moraju spavati. Dakle, ako sve upravljate sami, riskirate se izgubiti u svom poslu. Zamislite da morate sami istraživati, skalirati, pratiti i analizirati, uspoređujući puno podataka ručno. A što je sa pakiranjem i isporukom stotina narudžbi dnevno? Ne, to je uistinu nemoguće. Amazon može učiniti vaš život lakšim pružanjem profesionalnog ispunjenja. To znači da će sva vaša isporuka, isporuka i podrška biti obrađivana od Amazon. Možete isporučiti proizvode u skladišta i usredotočiti se samo na održavanje vašeg poslovanja u Amazonu. Međutim, to je samo polovica bitke. Sve poslovne potrebe rastu, pa morate uložiti veliki dio vašeg radnog dana u razvoj vašeg poslovanja. Morate raditi na svojim unosima, tražiti nove ciljane ključne riječi, pratiti pozicije proizvoda na Amazonu SERP, pokrenuti više stavki i poboljšati usluge korisničke podrške kako biste povećali svoju svijest o tvrtki i povećali prihode. I sve to traži puno vremena i napora. Zato trebate neke dodatne usluge koje će vam pomoći upravljati svim tim stvarima. Zapamtite, morate raditi na svom poslu, a ne u njemu. U pravilu, trgovci koji zapovijedaju golemom bogatstvu, svi bez dodirivanja proizvoda ili upozorenja o malim detaljima.

Dakle, morate imati varijante vašeg zdravstvenog razvoja tvrtke Amazon. Možete zaposliti in-house analitičare i SEO stručnjake ili se osloniti na automatizaciju i Amazon softver. Što se tiče mene, izbor je očigledan. Pomoću on-line alata moći ćete sve učiniti ispravno bez daljnjeg. To je ključ vašeg uspjeha u Amazoniji. Dakle, razgovarajmo o potrebi za Amazonovim softverom za optimizaciju i istraživanje koji će vam biti dostupan za vas i vaše poslovanje u Amazonu.

Najbolji Amazon program za poboljšanje ljestvice

Odabir proizvoda

Morate pokrenuti igru ​​e-trgovine kao pobjednik. Dakle, bitno je odabrati najprofitabilniju tržišnu nišu i proizvode koje ćete prodavati. Da biste pojednostavili ovaj zadatak, možete koristiti alat Jungle Scout. Ovaj će vam alat pomoći pronaći proizvode tvrtke Amazon iz kojih možete profitirati, brzo i bez nagađanja. Koristeći alat Jungle Scout, smanjit ćete rizik i povećati profit jer pomaže u pronalaženju mogućnosti podržanih od najpouzdanijih Amazonovih prodajnih podataka u industriji i izbjegavanja skupih pogrešaka. Ova web-aplikacija pruža prilagođeni sustav filtriranja za pretraživanje proizvoda tvrtke Amazon i masivnu bazu podataka. Ovdje možete odabrati kategorije, ciljati najbolje rangove prodavača, prodaju, recenzije i tako dalje.

Postoji dva načina na koji možete koristiti softver Jungle Scout - kao web-aplikacija ili kao proširenje za Chrome.

Koristeći ga kao web-aplikaciju, dobivate priliku da pronađete unosne niše i proizvode diljem cijelog kataloga Amazon. Ovo proširenje pruža vam priliku za filtriranje cijele Amazonove baze podataka prema kategorijama, cijeni, prodaji i drugim mjernim podacima kako biste lakše pronašli neiskorištene stavke koje možete iskoristiti.

Ako upotrebljavate alat Jungle Scout kao proširenje za Chrome, moći ćete istraživati ​​i potvrditi ideje za proizvode dok pregledavate. Moći ćete provjeriti cijenu proizvoda, procjenu prodaje, broj pregleda i još više podataka za točnu usporedbu proizvoda.

Među nedostatcima ovog alata mogu nabrojiti sljedeću ponavljajuću naplatu, samo sedam dana probnog razdoblja, a ne cjelovita baza podataka. Sourcing proizvoda

Jednom kada imate ideju o proizvodima koje želite kupiti, morate dobiti fizičke proizvode. Pronalaženje proizvoda i uzimanje uzoraka nezaobilazni je usko grlo koje se ne može propustiti u početnoj fazi vaše marketinške kampanje u Amazoniji. Ovaj zadatak često zastrašuje, prvenstveno zato što je većina dobavljača u inozemstvu. Međutim, pronaći dobar dobavljač može biti lakše kao što mislite. Navedite neke alate koji vam mogu pomoći u ovom zadatku.

Alibaba je poznata kineska platforma na kojoj možete kupiti u rasutom stanju. Većina predmeta koji se temelje ovdje su proizvedeni u Aziji. Zato njihova cijena nije visoka u usporedbi s proizvodima koji se proizvode u SAD-u i Europi. Dakle, Alibaba je vaš najbolji kladiti se. Na prvi pogled, čini se nevjerojatnim, ali samo trebate započeti. Prvo morate podnijeti zahtjeve za kupnju, a zatim pretražiti ponude proizvoda i kontaktirati s dobavljačem putem e-pošte ili Skype-a. Prvo, trebate zatražiti uzorke proizvoda različitih dobavljača kako biste mogli usporediti kvalitetu. Trebali biste biti svjesni da su mnogi dobavljači samo trgovačka društva koja mogu olakšati stvari, ali skuplje. Štoviše, vrijedno je spomenuti da je Alibaba u biti Aliexpress za uzorke s jedinom malom razlikom u određivanju cijena. Međutim, ova stranica je više legitimna od drugih kineskih trgovačkih platformi. Među protivima suradnje s Alibabom mogu nabrojiti sljedeće:

  • je zastrašujuće započeti;
  • postoji mnogo prevaranti.

Ove potrebne stvari pomoći će vam da dobro počnete. Međutim, proizvodnja obično traje puno vremena. Dakle, ovaj put možete učinkovito provesti tako što ćete ga posvetiti stvaranju i optimizaciji unosa Source .

December 22, 2017