Back to Question Center
0

Koji alati prodavača možete preporučiti za istraživanje ključnih riječi Amazon?

1 answers:

Prije nego što vam pokazujemo nekoliko dobrih i iskoristivih alata za istraživanje ključnih riječi u amazoni, započnimo s dijelom znanja. Nažalost, Amazon nikada ne otkriva neka posebna načela ili točne činitelje koji se smatraju algoritmom rangiranja A9 - baš kao i glavne tražilice, kao što su Google, Yahoo, Bing itd.Ali evo što možemo sigurno znati. Prema najnovijim praktičnim testovima:

  • Normalizacija istraživanja američkih ključnih riječi ponovno se vidi na igri (barem za trenutak). To znači da biste trebali učiniti sve kako biste izbjegli jednadžbe u jednini ili množini, ili kada je to moguće s nižim / gornjim slučajevima, osobito kada je riječ o ključnim riječima za pozadinu.
  • Razmislite o novom procijenjenom ograničenju od 250 znakova za ukupan broj ključnih riječi za pozadinu. Naravno, ne postoji stroga ograničenja koja moraju potvrditi bilo koji američki dužnosnici. Unatoč tome, bilo bi vam bolje da ostanete na sigurnoj strani i uzmite u obzir ovo stanje. Imajući to u vidu, vrijeme je da vam pokažem neke od mojih testiranih opcija za istraživanje Amazon ključnih riječi. Evo kratkog pregleda svakog od njih koji će se koristiti tijekom dublje analize pretraživanja. Slobodno slobodno isprobajte ove. I naravno, samo je od vas da odlučite koje ćete poduzeti za optimizaciju vašeg proizvoda.

    1. Ogledalo za ključne riječi - to je lijep alat koji će vam pomoći u istraživanju Amazon ključnih riječi. Oglas za ključne riječi kladit će se na svoju stvarno široku bazu podataka koja pokriva više od milijun različitih prijedloga ključnih riječi podržanih prosječnim pretraživačkim količinama da biste jasno odredili koji od njih mogu biti potencijalni dobavljači pojmova za pretraživanje i što je vjerojatno vrijedno uklanjanja s vašeg glavnog popisa ciljnih ključnih riječi i kombinacije dugih repa.

    2. Kparser - ova online platforma može brzo pronaći vaš primarni skup ključnih riječi koje se neprestano naplaćuju i zahtjeve za kupnju. Podaci se prikupljaju na temelju statistike pretraživanja uživo i najnovijih trendova kupnje, ne samo na Amazonu i eBayu, već o izvornom pretraživanju putem Googlea i Binga. Jedina je loša stvar oko Kparsera da je nažalost ova online softverska platforma ponuđena pod plaćenim pristupom koji je dostupan isključivo za stojeću osnovu.

    3. Ključna riječ Kiwi - još je jedan dobar alat za istraživanje ključnih riječi Amazon, što je posebno korisno za dublje razumijevanje namjera vaših klijenata. Koristite široku bazu podataka koja se sastoji od sveobuhvatnih podataka o vašoj ciljanoj publici, glavnim preferencijama i općim kupovnim osjećajima - prikupljenim izravno iz samog Amazon, kao i trendova za kupnju u Googleu i profila usluge YouTube.

    4. Asin Key - posljednja je platforma za istraživanje ključnih riječi koju bih vam želio pokazati. Među najjačim stranama, ovaj alat za online uslugu ima širok raspon pojedinačno prilagođenih tarifa opcija ponuđena za niz različitih alata. Istražite mogućnosti istraživanja ključnih riječi pomoću sljedećih ugrađenih okvira: alat za unos SEO proizvoda u Amazonu, napredni alat za praćenje ključnih riječi i njegov jaki prijedlog za ključne riječi. Napominjemo, međutim, da će Asin Key Amazon platforma za istraživanje ključnih riječi poslužiti samo ako već imate barem osnovno razumijevanje SEO i glavnih načela algoritma za rangiranje e-trgovine pretraživanja Source .

December 22, 2017