Back to Question Center
0

Kako postati stvarno uspješan trgovac na Amazonu?

1 answers:

Svaka uspješna online prodavačica na Amazonu uvijek bi trebala poduzeti samo dobro informirane odluke. A kada je u pitanju optimizacija popisa proizvoda, prikazivanje bez svih potrebnih podataka o ključnim riječima i pravi konkurentski uvid - nikada neće dobiti vaš poslovni posao za otpuštanje do bilo kojeg pozitivnog tijeka stjecanja stalnog dohotka. Dakle, neka se suoči s njim - ako želite vidjeti sebe kao velikog trgovca na Amazoni, zahvaljujući stalnom porastu posjeta posjetiteljima za kupnju, vrijeme je da odaberete pravi alat za istraživanje ključnih riječi i konačno dobijete optimiziran popis proizvoda.

Na taj ćete način imati veće izglede za boravak na vrhu pretraživanja proizvoda. Naposljetku, pumpa više web prometa na svoj Amazon popis proizvoda, što potencijalno rezultira višom stopom konverzije, a zauzvrat daje poticaj vašoj ukupnoj promociji rangova na tom oštro konkurentnom tržištu.

Što sada?

I ispod ću vam pokazati vjerojatno jedan od najboljih alata za ključne riječi koji su dostupni u otvorenom pristupu do sada. Svaki trgovac koji prodaje na Amazonu bi trebao znati o tome, siguran sam. Imajte na umu, međutim, da ne govorim o promicanju ili da Bog zabranjuje guranje bilo kakve vrste online softvera ili prodavača prodavača s Amazonom u komercijalne svrhe. Samo se ponaša kao dobar samaritan koji je spreman i spreman podijeliti s nekim mojim bivšim iskustvom optimizacije s vama. Molim vas, volite i volite, moju istaknutu rješenje za trgovinu Amazonom - SECockpit. Napokon ćemo vidjeti što je to.

SECockpit

Ovo je prvi alat za istraživanje ključnih riječi koji vas želim predstaviti danas. Zapravo, SECockpit nije samo jedno tražilo za ključne riječi. Da biste bili precizniji, to je mrežna usluga pune masti namijenjena ne samo za Amazonu, već i za optimizaciju vjerojatno ecommerce popisa proizvoda na internetu, tako da će se vidjeti među najvažnijim relevantnim rezultatima pretraživanja. Mislim da ovaj doista široki online okvir zajedno doslovce skida sve što vam možda treba kao pametan trgovac na Amazonu. Ovdje su neke od najsnažnijih pogodnosti koje sam uživao za moj vlastiti popis proizvoda:

  • brzo oblikuju masivni popis potencijalno dobitnih ključnih riječi;
  • razumjeti glavne trendove pretraživanja duge reprodukcije i dobiti pomoć u vrijednim prijedlozima;
  • otkrivaju više i bolje mogućnosti optimizacije - s konkurentnim uvidom na ključne riječi povučene izravno od vodećih prodavača u vašoj kategoriji proizvoda ili tržišnoj niši na Amazonu;
  • pratiti trenutni ljestvici ključnih riječi - kako svoju izvedbu vašeg unosa, tako i najbolji napredak vaših najbližih protivnika koji već dobro rangiraju za bilo koju određenu ključnu riječ ili precizno ciljanu kombinaciju dugih repova;
  • koriste stvarno superiorniji i neograničeni analitički podaci, barem kroz 30-dnevno probno razdoblje koje je dostupno otvorenim pristupom. Nažalost, da biste stekli više naprednih značajki, morat ćete proći svoj postupak pretplate i, naravno, platiti nešto novca mjesečno Source .
December 22, 2017