Back to Question Center
0

Semalt predstavio GitHub: vodeći web struganje s puno mogućnosti

1 answers:

GitHub je jedna od najpoznatijih usluga ekstrakcije podataka. Ovaj alat može ogrebati veliki broj web stranica u čitljivom i skalabilnom formatu. Poznata je po tehnologiji strojnog učenja i pogodna je za male i srednje velike tvrtke. Najznačajnija obilježja GitHub-a opisana su u nastavku:

Skalabilnost

S GitHubom možete izvući što više web stranica i pretvoriti podatke u skalabilan format kao što su CSV i JSON. Također možete pratiti kvalitetu podataka dok se kopira; GitHub zaobilazi beskorisne veze i brzo dobiva dobro strukturirane podatke.

Smanjene pogreške

Za razliku od ostalih tradicionalnih usluga struganja podataka , GitHub oštećuje vaše podatke i popravlja sve manje i veće pogreške. To nam pruža točne i bez pogrešne informacije i prati samu kvalitetu podataka. Također možete kopirati PDF datoteke i HTML dokumente pomoću ovog alata.

Resiliency

GitHub najpoznatija je po korisnikovom sučelju i uvijek pouzdanoj usluzi. Ne zahtijeva nikakvo održavanje i može se koristiti mjesecima nakon nekoliko mjeseci. Možete birati između različitih formata i dopustiti GitHub struganje i izvoz podataka u poželjnom formatu. Pogodan je za početnike, studente, nastavnike i slobodne profesije.

Informacije o ogrebotinama s dinamičkih web stranica

S GitHubom možete iscrpiti podatke s obje jednostavne i dinamičke web stranice. Ovaj alat također otima podatke s web-mjesta društvenih medija, putnih portala i web-lokacija e-trgovine bez ikakvih problema. Nadalje, mijenja temeljne HTML kôdove i automatski popravlja sve manje pogreške.

Sposobnost upravljanja ili stvaranja skripti i agenata

Jedna od najpoželjnijih osobitosti GitHub je to što može upravljati i stvarati agente i skripte. Ovaj alat poziva radnje masovne prilagodbe i može izgorjeti do deset tisuća web stranica u roku od nekoliko minuta. S GitHubom, migracija agenata i pretplata korisnika podataka među sustavima obavlja se bez problema.

Transformira nestrukturirane podatke strukturiranim i korisnim podacima

Za razliku od uvoza. io i Scrapy, GitHub pretvara nestrukturirane podatke u organizirane, korisne i strukturirane podatke u nekoliko sekundi. Ovaj alat je posebno pogodan za programere i ne-programere. To ne samo da oguljava vaše web stranice, nego također indeksira vašu web lokaciju i pomaže vam generirati više vodi na internetu. Podaci se mogu izvesti u XLS, XML, CSV i JSON formatu, olakšavajući rad gospodarstvenika i poduzeća u određenoj mjeri.

Inteligentni agenti

GitHub može stvoriti agente u roku od nekoliko minuta i ne treba nikakve programiranje ili kodiranje vještine. Na temelju tehnologije strojnog učenja, ovaj alat automatski bilježi rezultate i istodobno kopira više URL-ova. Štoviše, on je u stanju kopati cijelu stranicu u nekoliko sekundi, a posebno je koristan za vijesti kao što su CNN, BBC, The New York Times i The Washington Post.

Možda je vrijeme za vrednovanje vaših tehnika struganja podataka i korištenje GitHub-a za rast vaše tvrtke Source .

December 22, 2017