Back to Question Center
0

Semalt Expert definira opcije za HTML struganje

1 answers:

Postoji više informacija na internetu od bilo kojeg ljudskog bića koji može apsorbirati u životu. Web stranice napisane su pomoću HTML-a, a svaka web stranica strukturirana je s određenim kodovima. Razne dinamičke web stranice ne pružaju podatke u CSV i JSON formatu i čine ga teškim za nas da izvadimo informacije ispravno. Ako želite izvući podatke iz HTML dokumenata, sljedeće su tehnike najpogodnije.

LXML:

LXML je opsežna knjižnica napisana za brzo analiziranje HTML i XML dokumenata. Može nositi veliki broj oznaka, HTML dokumenata i dobiva vam željene rezultate za nekoliko minuta. Moramo poslati zahtjeve za već ugrađeni urllib2 modul koji je najpoznatiji po svojoj čitljivosti i točnim rezultatima.

Lijepa juha:

Lijepa juha je Python knjižnica dizajnirana za brze projekte poput kopanja podataka i sadržaja miniranja. Automatski pretvara dokumente u Unicode i odlazne dokumente u UTF. Ne trebate nikakvih programskih vještina, ali osnovna znanja o kodovima HTML-a uštedjet će vam vrijeme i energiju. Prekrasna juha analizira sve dokumente i obavlja transakcije stabla za svoje korisnike. Vrijedni podaci koji se zaključavaju u slabo dizajniranoj web-lokaciji mogu se ukrasti pomoću ove opcije. Također, Beautiful Soup izvodi veliki broj zadataka struganja u samo nekoliko minuta i dobiva podatke iz HTML dokumenata. Licenciran je od strane MIT-a i radi na Python 2 i Pythonu 3.

Scrapy:

Scrapy je poznati open source okvir za struganje potrebnih podataka s različitih web stranica. Poznat je po ugrađenom mehanizmu i sveobuhvatnim značajkama. S Scrapyom možete lako izvući podatke s velikog broja web stranica i ne trebate nikakve posebne vještine kodiranja. Prikladno je uvoz podataka na Google disk, JSON i CSV formate i štedi puno vremena. Scrapy je dobra alternativa uvozu. io i Kimono Labs. PHP Simple HTML DOM Parser:

PHP Jednostavan HTML DOM Parser je izvrstan alat za programere i programere. Kombinira značajke JavaScript i Beautiful Soup te istovremeno može nositi velik broj web-struganja projekata. Pomoću ove tehnike možete iscrpiti podatke iz HTML dokumenata.

Web-Harvest:

Web žetva je open source web usluge struganja napisane u Java. Prikuplja, organizira i ogrebotre podatke s željenih web stranica. Web žetva iskorištava uspostavljene tehnike i tehnologije za XML manipulaciju kao što su regularni izrazi, XSLT i XQuery. Usredotočuje se na web-lokacije temeljene na HTML-u i XML-u te ostružuje podatke od njih bez ugrožavanja kvalitete. Web žetva može obraditi veliki broj web stranica za sat vremena, a dopunjuje i prilagođeni Java biblioteke. Ova je usluga široko poznata po svojim dobro poznatim značajkama i velikim mogućnostima ekstrakcije. Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser je Java knjižnica koja nam omogućuje analizu i manipulaciju dijelova HTML datoteke. To je sveobuhvatna opcija i prvi je put pokrenut u 2014. godini od publike Eclipse. Možete koristiti Jericho HTML parser za komercijalne i nekomercijalne svrhe Source .

December 22, 2017