Back to Question Center
0

Kako poboljšati moj prodajni rang u Amazoni najbolji mogući način?

1 answers:

Amazon poznat je kao najveća svjetska poslovna platforma za e-trgovinu i ispuštanje, s više od 80 milijuna aktivnih korisnika koji dnevno kupuju na toj stvarno prepunoj tržnici. I već je poznato da postoje tri glavna čimbenika - relevantnost, stopa konverzije i autoritet proizvoda - koji mogu poboljšati vaš prodajni čin vašeg Amazon. U nastavku ću vam pokazati kako podići svoj prodajni časopis Amazon za prva dva faktora - relevantnost stranice i optimizaciju stope pretvorbe - najbolji mogući način.

Stranica proizvoda

Važnost proizvoda ključnim riječima za pretraživanje kupaca vjerojatno je glavni element koji usmjerava vaš komercijalni uspjeh tamo. Dakle, prije svega, brzo možete poboljšati svoj prodajni rang u Amazoni putem optimizacije stranice proizvoda. Evo osam glavnih aspekata koje treba priložiti prije svega: naslov proizvoda (najbolje mjesto za postavljanje glavnih ciljanih ključnih riječi u redukcijskom redu njihovog značaja), točke složenosti (namijenjeno je opisivanju primarnih značajki i prednosti proizvoda na prodaja, u skladu s pada neke važne ključne riječi tamo), opis proizvoda (self-objašnjenje, to zapravo ništa drugo nego proširena verzija gore odjeljak), brand i proizvođač (može vam pomoći dominiraju precizno ciljani brand name search), specifikacije (obično obuhvaća glavne tehničke podatke, kao što su veličina proizvoda, težina, datum proizvodnje, boja itd. ), kategoriju i potkategoriju (provjerite jeste li stavili svoje proizvode u odgovarajuće kategorije, jer mnogi ljudi traže artikle koje su im potrebne, posebno po kategorijama proizvoda), pojmovi za pretraživanje backend (ovo polje je nevidljivo posjetiteljima uživo, pa ključne riječi treba tamo ostaviti samo u svrhu optimizacije), URL (URL-ovi proizvoda upotrebljavaju američki prodajni rang algoritam kako bi se utvrdila relevantnost vašeg unosa proizvoda u određeni skup pojmova za pretraživanje). Stopa konverzije

Kao što sam već rekao, veća stopa pretvorbe imate, veće šanse za postizanje viših prodajnih mjesta u Amazoni vaš proizvodni unos će imati. Jednostavno rečeno, visoka stopa konverzije znači da će vaš proizvod vjerojatno zadovoljiti potražnju i donijeti zadovoljstvo kupaca. Na taj način moguće je potaknuti interes kupca i povisiti samu konverziju tvrtke Amazon kako slijedi: prodaja (u stvari, proizvodi s najvišom stopom uspješnih prodajnih ponuda uvijek su smješteni bliže vrhu SERP-a), kupci ( najvažnija stvar ovdje je broj pozitivnih recenzija klijenata koji se nalaze ispod vaše prodajne ponude), povratne informacije (održavanje zdrave aktivnosti s upitima kupaca i davanje brzog odgovora na svako pitanje može utjecati na vaš pretvorbeni potencijal na svoj način), slike proizvoda ( nema potrebe reći da je skup dobrih slika pravilne veličine i kvalitete još jedan je razlog da svaki posjetitelj kupi s vama), cijena (naravno, niste namjeravali pridružiti se ratu s cijenama na Amazonu, ali nudeći stvarno konkurentne cijene oznake važna je komponenta u vašem komercijalnom uspjehu tamo), vrijeme zadržavanja i stopu napuštanja početne stranice (ova dva mjerna podatka mogu također poboljšati vašu prodajnu poziciju u Amazonu i ako se vaš iznos napuštanja početne stranice prikaže jedan dan previsokim - m aybe je vrijeme da izmijenite svoju trenutnu strategiju, zar ne?) Source .

December 22, 2017