Back to Question Center
0

Kako poboljšati strukturu oglasnih podataka tvrtke Amazon na najbolji mogući način?

1 answers:

S obzirom da je Amazon u suštini ogromna tražilica koja se bavi uglavnom proizvodima koji se prodaju, trebate znati kako poboljšati svoju Amazon stranicu proizvoda s pravom optimizacijom za svoje glavne ključne riječi. U nastavku ću vam pokazati kako poboljšati popis proizvoda tvrtke Amazon prema svojim glavnim odjeljcima, kao što su naslov proizvoda, grafičke točke, opis proizvoda, kao i slike proizvoda. Konačno, da biste se pronašli među najvažnijim relevantnim rezultatima pretraživanja tamo. Dakle, vidjet ćemo kako poboljšati optimizaciju Amazon za ključne riječi na najbolji mogući način. Prije svega, počnite s nekim osnovnim razumijevanjem ključnih riječi i njihovom pravilnom korištenju u cjelokupnom procesu optimizacije

tamo. Dakle, ako želite vidjeti veći web-promet koji je privučen vašim popisima proizvoda, morat ćete poboljšati svoj profil na Amazonu i njegove glavne odjeljke - da biste konačno uživali u vašem višem poretku koji se vidi među najboljim prodavačima koji su već prešli vodstvo. S jedne strane, vaši trenutačni rangovi pretraživanja će biti uspješni - baš kao i stvarna prodajna izvedba vaše trgovine za otpreme. S druge strane, ipak, možete dominirati tržištem s nekim stvarno privlačnim opisima koji su dobro optimizirani za vaše glavne ciljne ključne riječi i long-tail izraze za pretraživanje koje koriste pravi kupci. Pa, to je svojevrstan paradoks - ako ste viši, dobit ćete brže i prodati više. Ili obratno - kada se nađete brže, prodat ćete više, a nakon svega ćete biti viši. Ispod ću izbrisati tajnu i pokazati vam kako poboljšati popis proizvoda Amazon po svojim glavnim odjeljcima.

Izrada naslova proizvoda

Svaka pojedina ključna riječ pronađena u naslovu vašeg proizvoda pretražuje se vlastitim. To znači da se često upotrebljavaju ključne riječi ili rečenice za pretraživanje s dugim repom - kako u naslovu vašeg proizvoda, tako i drugdje na vašoj stranici proizvoda - preporučljivo je izbjegavati po svaku cijenu. Prilikom izrade naslova proizvoda, ne zaboravite staviti tamo svoje glavne ključne riječi prema redoslijedu njihovog smanjenja. Na taj način, nikako ne pretjerujte s tim, naravno, osim ako ga ne želite pretjerati s ključnim riječima i učiniti sami više zla nego dobra.

Optimiziranje popisa grafičkih točaka i opis proizvoda

Prije svega svakako izbjegavajte sljedeće najčešće pogreške s točkama metaka i optimizacijom unosa proizvoda:

  • Nemojte uključivati ​​bilo kakve podatke koji nisu u potpunosti precizni ili čak obmanjujući svrhe - na primjer, samo da biste imali točno pretraživanje podudaranja robnim markom ili bilo kojim drugim konkurentnim.
  • Izbjegavajte stvaranje prevelikog popisa metaka ili prekomjerno dugotrajnih opisa proizvoda koji se pakiraju s puno nepotrebnih / dupliciranih podataka.
  • Nikad ne pokušavajte preusmjeravati svoje posjetitelje na drugu web stranicu (npr. e. , nemojte pokušavati upotrebljavati cijene određene treće strane, točno proizvođača ili otvoreno promotivne podatke tamo) Source .
December 22, 2017