Back to Question Center
0

Semalt Dionice Top 6 značajke Web Data Extractor

1 answers:

Web Data Extractor je jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih alata

. Koristi se za ogrebotine informacija s različitih web mjesta društvenih medija, dinamičnih web mjesta, putnih portala, web stranica za kupnju i privatnih blogova.

Možete koristiti Web Data Extractor za prikupljanje i kopanje podataka iz određenih URL-ova, meta oznaka, meta naslova i opisa. Pomoću ovog alata možete čak organizirati podatke na temelju ključnih riječi s kratkim repom i dugim repom. Glavne prednosti Web Data Extractora opisane su u nastavku.

1. All-in-one alat:

Web Data Extractor je sveobuhvatni i istodobno obavlja više zadataka. To nije samo sveobuhvatni strugalac, ali i moćan web alat za indeksiranje. S Web Data Extractorom možete jednostavno objavljivati ​​oštećeni sadržaj na svojoj web stranici ili pretražiti svoje web stranice radi boljeg rangiranja tražilice. Ova usluga također izvlači podatke s različitih adresa e-pošte, telefonskih brojeva i brojeva faksa, pružajući vam točne i pravodobne rezultate.

2. Privatnost i sigurnost:

Za razliku od drugih strugala podataka , Web Data Extractor osigurava vašu zaštitu i sigurnost na Internetu. Nakon što se podaci kopaju, ovaj softver sprema u sigurnu bazu podataka i olakšava vam preuzimanje datoteka na tvrdom disku. Svatko nikada neće pristupiti vašem ukradenom sadržaju. Zapravo, možete zaštititi svoje osjetljive datoteke zaporkom.

3. Dovršena zaštita od neželjene pošte:

Web Data Extractor štiti vaše podatke od loših robota i neželjene pošte. Najbolje je poznato po korisničkom sučelju i omogućuje vam pristup samo autentičnim i točnim podacima. S ovom uslugom ne morate brinuti o kvaliteti. Svi se URL-ovi obrađuju u tajnoj bazi podataka, a podaci se pohranjuju u njegovu osobnu bazu podataka. Štoviše, ovaj alat nudi filtre za podatke, filtre teksta i filtre domena. Omogućuje nam rekurzivno odabir korisnika.

4. Veliki web sadržaj za poduzeća:

Jedan od glavnih problema s kojima se suočavamo jest kvaliteta i točnost sadržaja. Ne možemo objavljivati ​​članke s puno pravopisnih ili gramatičkih pogrešaka. Web Data Extractor automatski popravlja sve glavne i manje pogreške u našem web-sadržaju. Osim toga, ova aplikacija raspršuje veliki broj mjesta i pogodna je za poduzeća.

5. Dostupne su različite verzije:

Istovremeno možete pristupiti besplatnim i plaćenim verzijama. Za početnike, slobodne profesije i webmastere, Web Data Extractor je dobra alternativa uvozu. iO. Za srednje i velike tvrtke dostupna je plaćena verzija. Softver nije previše skup i otključava sve zanimljive mogućnosti i značajke za vas. Ona koristi patentirane tehnologije učenja strojeva i vizualne apstrakcije za ciljanje informacija s tisućama web stranica. S Web Data Extractorom, možete stvoriti različite ekstrakcijske agense za nekoliko sekundi i ne trebate nikakvu vještinu programiranja.

6. Navigacija inteligentnom web lokacijom:

Web Data Extractor plovi kroz različite web stranice i dobiva vrhunsku informaciju ni u kojem trenutku. Morate samo istaknuti podatke i dopustiti da identificira unutarnje i vanjske veze. Softver prikuplja i organizira podatke. Željene rezultate možete dobiti u dvije do tri minute. Web Data Extractor je tvrdio da se dosad više od milijun web stranica Source .

December 22, 2017