Back to Question Center
0

Semalt: Web Scraping Software - vrh savjeta

1 answers:

Podaci koji se prikazuju u većini web stranica i web stranica mogu se pristupiti samo pomoću preglednika

. Većina web mjesta ne nudi funkcionalnosti na kojima možete spremiti svoje ciljne podatke na vašem računalu. Jedina opcija koju morate prikupiti jest ručno unos ciljanih podataka, što je nezgrapan i dugotrajan zadatak.

Zato trebate web-struganje kako biste dovršili svoje projekte. Web struganje, također poznat kao sakupljanje web stranica, je tehnika izdvajanja ciljnog teksta pomoću softvera za struganje weba. Softver za struganje web-a preuzima podatke s web stranica i web stranica na kojima se dobivene informacije spremaju u tabličnom formatu ili na lokalnom računalu.

Zašto hobotnica?

Vodič za web-struganje pomaže početnicima izdvajanja informacija s weba i dinamičnih web-mjesta. Octoparse nudi tutorijale o tome kako možete koristiti softver za struganje weba kako biste strugali web stranice i web stranice. U mnogim slučajevima softver za web struganje je konfiguriran za rad na određenim web stranicama ili prilagođen za preglednike.

S Octoparseom možete izvući korisne podatke u oblaku ili koristiti lokalni stroj. Međutim, ogrebotine u oblaku zagovaraju se lokalnim strojevima. Hardversko drobljenje i prilagođene sigurnosne kopije ključne su stvari koje biste trebali uzeti u obzir prilikom struganja podataka.

Čarobnjakov način

Softver za struganje mrežaste hobotnice je

Hobotnica omogućuje koje se besplatno nude na webu. Način čarobnjaka softvera možete koristiti za struganje pojedinačnih web stranica, URL-ova i popis web stranica.

Napredni način rada

Ovo je najpopularniji način kopiranja weba. Napredna metoda ekstrakcije podataka temelji se na URL-ovima, popisu teksta, popisu varijable i popisu fiksnih. Način rada se može koristiti za izdvajanje pojedinačnih i višestrukih web stranica.

Pametan način rada

S Octoparseom dobivate podatke u roku od nekoliko sekundi. Ako ste provjerili web tutorski vodič, trebali ste naići na izdanje Octoparse 6. 2 verzija. Octoparse smart način se nudi besplatno na webu. Novootvorena verzija omogućuje vam preuzimanje podataka s Interneta u strukturirane tablice.

Da biste koristili Octoparse smart način, zalijepite URL na web stranicu koju želite kopati. Kliknite gumb "Smart" i gledajte kako se stranica pretvara u strukturirane tablice.

API

Za izvoz podataka pomoću API-ja Octoparse morate posjedovati profesionalni račun i preuzeli podatke iz više od jednog zadatka koja se izvodi u oblaku. Sve što trebate učiniti je dobivanje pristupnog tokena unosom vašeg korisničkog imena i lozinke u okvir za pretraživanje.

CSV datoteka

S Octoparseom možete brzo izvući podatke iz HTML tablica i izvesti podatke u vrijednosti odvojene zarezima.

Baza podataka

Isječeni podaci mogu se izvesti u MySQL bazu podataka ili SqlServer.

Napredne značajke hobotnice

Ovaj softver za web struganje nudi besplatnim naprednim značajkama krajnjim korisnicima. Značajke uključuju:

  • XPath
  • Regular Expression
  • Automatsko rotacija IP
  • Ekstrakcija rasporeda
  • Hobotnica je vrhunski web softver za struganje koji ekstrakti podatke s web stranica i stranica. S Octoparseom možete dobiti svoje podatke pokretanjem ekstrakcije u oblaku ili mjesta za struganje s vašim lokalnim strojem. Preuzmite i instalirajte Octoparse na računalu kako biste olovili mrežne web stranice, imenike i poslove Source .

    December 22, 2017