Back to Question Center
0

Kako popuniti središnju prodavačicu Amazon s ključnim riječima na pravi način?

1 answers:

Prije svega, neka se suoči s njom - optimizacija ključnih riječi i pojma za pretraživanje na Amazonu mnogo je različita u usporedbi sa svim većim tražilicama poput Googlea. Mislim, na primjer, situaciju kada trebate uključiti mnogo relevantnih ključnih riječi i pojmova za pretraživanje dugo repa - izravno na posebne odjeljke stranice proizvoda poznate kao ključna riječ ključnih ključnih riječi za Amazon prodavatelja. To je dobro mjesto za stavljanje svih ključnih riječi koje su relevantne za vašu stavku / kategoriju proizvoda, ali još uvijek ne uspijevaju pronaći svoju lokaciju u naslovu proizvoda ili, na primjer, popis točaka s grafičkim oznakama. Sekcija središnjih ključnih riječi vašeg prodavača u Amazonu također je dobro mjesto za upotrebu različitih varijacija ključnih riječi što nikada neće učiniti za bilo koju vidljivu integraciju (primjerice, uobičajene pravopisne pogreške koje su postale ključne riječi na svoj način, kolokvijalni sinonimi, LSI kombinacije itd. ).

Napominjemo da se od početka 2017. glavna područja dijelova ključnih ključnih riječi prodavača Amazona indeksiraju samo za 250 znakova. To znači da svaki veliki prodavač na Amazonu treba biti proaktivan da ima sve što je na mjestu sa svim potrebnim prilagodbama koje su pravovremeno poduzete. Zato ispod prikazat ću vam kratki skup savjeta i korisnih trikova na vašoj prodavačkoj sekciji središnjih ključnih riječi prodavača Amazon. Razmislite o sljedećim idejama i izjavama prilikom prilagodbe:

  • Uzmite glavni popis vaših ciljanih ključnih riječi i odredite svaki kombinaciju prema njihovoj važnosti. Na taj način, imajte na umu da nema potrebe ponoviti bilo koju pojedinačnu ključnu riječ - samo zato što će Amazon prema zadanim postavkama pokriti različite kombinacije long-tail izraza za pretraživanje u pet glavnih polja pozadine.

  • Pokušajte unijeti što više različitih jedinstvenih ključnih riječi po svakom od pet polja što je više moguće. Još jednom - uopće nije potrebno koristiti više ključnih riječi. Bolje je koristiti taj ograničeni prostor mudro.
  • Usredotočite se na spremanje znakova u Vama prodavačima središnjih dijelova ključnih riječi za ključne riječi. Imajte na umu da, čak i sa nekoliko sječenih znakova, možete ponekad dodati cijeli novi pojam za pretraživanje.
  • Treba izbjegavati svako ponavljanje pomoću crtanih ključnih riječi. Imajte na umu da, s gledišta, ako je Amazonov A9 algoritam za rangiranje pretraživanja, samo dvije riječi povezane kratkim crticom već pokrivaju sve moguće pojedinačne riječi i kombinacije riječi. Isto pravilo je za gornja i mala slova, riječi za punjenje / zaustavljanje, uskličnike (pobrinite se da se izbjegavaju po svaku cijenu!).
  • Svaka ključna riječ ili long-tail izraz treba biti odvojena samo s jednim razmakom. Mislim da zareze nisu potrebne uopće, bolje je da ih ne dopustite da zauzimaju taj vrijedan prostor.
  • Naposljetku, provjerite upotrebljavajte cijeli prostor u odjeljku ključnih ključeva ključne riječi prodavača Amazon. Na taj način, nemojte zaboraviti da imate dvostruku provjeru da imate sve što je na mjestu bez uključivanja bilo kakvih ključnih riječi samo malo važnosti Source .

December 22, 2017