Back to Question Center
0

Koje su najčešće pogreške s A9 Search Engine Optimization?

1 answers:

Možda će vam se činiti poput ne-umnogome, ali kupci za e-trgovinu mogu pronaći upravo ono što im je potrebno - samo ako vaš popis proizvoda sadrži sve potrebne pojmove za pretraživanje usko vezane uz upit za pretraživanje koji ispunjava potencijalni kupac. Ali s obzirom da najveći dio tehnika optimizacije ključnih riječi funkcionira gotovo isti, Amazonova A9 Search Engine Optimization ima vrlo različit pristup tom procesu. I to znači da postoji mnogo pogrešaka koje se često pojavljuju, previše Amazon prodavača još uvijek nisu svjesni. Zato ispod izbrisat ću to otajstvo oko A9 Search Engine Optimization i pokazati vam najčešće zamke, u skladu s ponavljajućim pogreškama koje su prevelik broj online poduzetnika koji prodaju svoje proizvode na toj stvarno prepunoj tržnici. Znači, ukrcajmo se! Amazon je A9 optimizaciju tražilice

Pogreška jedan: Pretraživanje Uvjeti za pretraživanje

Stvar je u tome što previše prodavača na Amazonu vjeruju da je (koji zapravo nije pronašao svoje mjesto u naslovu proizvoda ili u odjelu za opis) je najmanje važna polja za A9 Search Engine Optimization (A9 Search Engine Optimization). I svi su strašno u krivu. Dakle, ako želite maksimalno iskoristiti optimizaciju ključnih riječi za popis proizvoda, ovdje je pravi način optimizacije stranice proizvoda (u porastu od važnosti):

1) Naslov proizvoda;

2) Popis bodova;

3) Uvjeti pretraživanja pozadine;

4) Opis proizvoda.

To je to!

Pogreška dva: Sve staviti na jedno mjesto

Mislim ovdje da je među najčešće pogreške s A9 Search Engine Optimization je prilično uobičajena situacija kada prodavatelj stavlja lavovski udio od glavnih ciljanih ključnih riječi - samo na jednom mjestu, umjesto da sve bude podijeljeno u pet redaka. To znači da nema potrebe dati sve te 250 znakova u bilo koje jedno polje, bez obzira koliko ste važni. Zato se fokusiranje na samo jednu liniju jednostavno znači da vjerojatno gubite 80% preostalih mogućnosti ključnih riječi.

Prema Amazonu, nema potrebe duplicirati bilo koji dio vašeg sadržaja koji je već pronađen u bilo kojem drugom svojstvu vašeg popisa proizvoda.

Pogreška tri: Ista upotreba istih riječi. To znači da je bilo koja duplicirana upotreba za glavne ciljne ključne riječi - ništa drugo nego gubitak dragocjenog prostora. Uostalom, preciznije i mudrije rukovanje optimizacijom unosa proizvoda ostavit će vam otvorena vrata za dobivanje većeg broja ili indeksiranih i rangiranih ključnih riječi kako biste imali koristi od. Jednostavno rečeno, sve što trebate ovdje jest spomenuti svaku glavnu ciljnu ključnu riječ samo jednom (to će biti dovoljno, sigurno) i slobodno prijeći na popunjavanje sljedećih odjeljaka vaše stranice proizvoda koji trebaju optimizaciju za ostatak precizno ciljanih pojmova za pretraživanje Source .

December 22, 2017