Back to Question Center
0

Što mogu učiniti s mojim popisima proizvoda na Amazon.comu za rangiranje napretka?

1 answers:

Kada se radi o neusporedivoj prednosti moneymakinga na Amazon.com i rangiranju vode s dugotrajnim napretkom, tajna formula uspjeha pokriva se u pretraživanju uživo proizvoda za kupce. Mislim da ostati ispred igre na Amazon.com s rangom koji se može vidjeti na vrhu ljestvice ljestvice - sve što vam treba je potpuno optimizirati vaše oglase proizvoda. Ali trik je da imate sve što vam je potrebno da biste znali što točno i gdje se točno radi svaki put kada isporučujete bilo koji prilagodbu unosa. Evo kako možete to učiniti - upotrijebite sljedeći kratki vodič da biste imali pravi fokus od samog početka, a da ne izgubite čak ni jednu minutu dragocjenog vremena ili najmanje rezervnog napora. Optimizacija popisa na Amazonu

Ako već dobro igrate s optimizacijom tražilice (SEO), morate to shvatiti kao kažu vrhunski SEO stručnjaci, sadržaj je uvijek kralj. Mislim da je vjerojatno svaki tekstualni sadržaj koji ste pronašli na webu upravo ono što obično čini uspješnu optimizaciju za potrebnu bolju online vidljivost. I svaki ispravno optimizirani sadržaj potječe iz mudrog korištenja i prave plasiranja glavnih ciljanih ključnih riječi. Dakle, ako želite vidjeti svoje dobro optimizirane oglase na Amazon.com i poretku dobitaka rođenih srebrnom žlicom - rješavanje temeljitog istraživanja ključnih riječi trebalo bi biti vaš prvi korak tamo.

Istraživanje ključnih riječi

Dakle, neka je lice - imaju dobro oblikovani izbor ključnih riječi je iznimno važno kako bi vaš proizvod liste rock na Amazon.com vrh pretraživanja žive kupca. Zato za uspješno provođenje istraživanja ključnih riječi bez trošenja previše vremena, preporučujem upotrebu jednog od sljedećih alata za pretraživanje: Googleov alat za planiranje ključnih riječi (dobar početak s dobrim starim klasicima koji dolaze besplatno i sa prilično dobrim izgledima za vaš sljedeći Pay-Per KeywordTool.io (samo odaberite prvi koji vam se najviše sviđa, budući da je svaki određeni alat pouzdan i pouzdan. ).

Svaka razlika?

Zašto biste posebno pokrenuli Alat za planiranje ključnih riječi od strane svjetskog divova za pretraživanje, a tek onda nastavite s preuzimanjem drugog, posebno prilagođenog pomoćnika ključnih riječi? Jednostavno zato što je riječ o Amazon.com i njegov rang algoritam, tu su zapravo dvije različite vrste ključnih riječi priznati tamo - primarne ključne riječi i skrivene one

 • Primarne ključne riječi
 • Skrivene ključne riječi - ne postoji pametan način da se ovo kategorija ključnih riječi živi u pozadini amazonskog tržnice, dok su nevidljivi i za prave kupce i tražilice, skrivene ključne riječi i dalje svoju riječ i pomažu da se vaši oglasi za proizvod dobro rangiraju, a najčešće uključuju tipične sinonime, različite primjere

Anatomija na popisu Amazon.com do D

Nakon što vaš glavni bazen odabranih ključnih riječi bude spreman, vrijeme je da imate sve što vam je potrebno s vašom stranicom s pojedinostima o proizvodu. A primarna struktura popisa proizvoda na stranici koju ćemo optimizirati uvijek se sastoji od istog skupa bitnih elemenata. S obzirom na to da su zasićeni glavnim ciljanim ključnim riječima - prvo i najvažnije - ovdje je ono što treba tvoja precizna pozornost tamo.

 • Naslov oglasa koji pokriva glavni predmet ugovora o prodaji.
 • Bullet Bodovi koji pružaju čist i jasan opis proizvoda i preporuke za upotrebu.
 • Opis proizvoda koji zapravo označava detaljniju verziju Bullet bodova.
 • Glavne slike koje podupiru svaki proizvod kako bi pružile korisnu vizualnu naraciju za žive kupce. Savjeti za optimizaciju Amazon.com Promocija rangiranja

  Naslov

  Nema potrebe da to kažete naziv unosa vašeg proizvoda vjerojatno je najvažnije mjesto tamo koje mora biti ugrađeno s što je moguće više primarnih ključnih riječi. Imajte na umu, međutim, da nikada ne biste trebali imati popise proizvoda koji su upakirani s ključnim riječima. Dakle, kako bi se osiguralo da vaš naslov proizvoda ima smisla, dvaput provjerite da imate sve što je u skladu sa sljedećim kriterijima:

  • Stavite glavne ključne riječi bliže početku smanjujući redoslijed važnosti.
  • Duljina naslova proizvoda smije doći do 200 znakova..Tako je samo vama da odlučite koliko će dugo biti.
  • Svako prvo slovo svake naslovne riječi uvijek treba biti kapitalizirano.
  • Brojevi trebaju biti napisani brojevima (npr., 100 će biti sasvim u redu, a sto - uopće ne).
  • Iako standardni podaci o mjerenjima pošiljke obično dolaze prema zadanim postavkama, veličina proizvoda nikada ne bi trebala biti nužna (naravno, osim ako nije stvarno relevantna i neophodna karakteristika).
  • Gotovo ista stvar je o određivanju boje - nema potrebe da je navedena za sve proizvode, samo za one stavke koje. Možda ste već upoznati s ovim, ali još uvijek ću staviti kratak popis preporuka - barem radi potpunosti. Dakle, nakon što kliknete bilo koji popis proizvoda na toj prometnoj mreži - i izravno ste došli na odjeljak web stranice s točkama s metkom. Na temelju smjernica za rangiranje Amazon.com obratite pozornost na sljedeće preporuke prilikom odabira stavki s najboljom izvedbom:

   • Popis točaka s grafičkim oznakama treba graditi s vrhunskim korisnim praktičnih podataka i ništa drugo.
   • Ostali opisni podaci moraju biti samo od ključne važnosti samo.
   • Navedite glavne značajke i prednosti proizvoda na kratki, čist i sažet način.

   Opis proizvoda i slike

   Gotovo sve o opisu proizvoda i optimizaciji slike je samoobjasnuto. Zato ću Vam pokazati samo kratki sažetak najkonzistentnijih nalaza i MUST imati bodove:

   • Opis proizvoda - bogat ključnim riječima, namijenjen je budi jedinstven. Obraćajući se glavnim bolnim točkama kupaca, idealan opis proizvoda treba obuhvatiti iscrpno i cjelovito navedene podatke.
   • Slike proizvoda - jedino ograničenje je da Amazon dopušta da svaki unos proizvoda bude ugrađen s najviše devet dodatnih fotografija. Vjerojatno je to neosjetljiv, ali ipak preporučujem da razmotrite posebno pakiranje, način života, kao i snimke svakodnevnog korištenja proizvoda - i gotovi ste Source .
December 6, 2017