Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati kako uspjeti na Amazonu koristeći podatke pretraživanja mojih konkurenata?

1 answers:

Da, to je pravo pitanje. Mislim da kada se koristimo ispravno, podaci pretraživanja Amazoni najbližih konkurenata niša ili kategorije mogu postati vašom izravnom shemom krajnjeg komercijalnog uspjeha tamo. I ja osobno vjerujem da je ključ vaših rezultata s najboljim rezultatima trgovanja uvijek moguće pronaći uglavnom u mudrom izboru najpopularnijih ključnih riječi koje koriste živi kupci, u kombinaciji s pametnom i fleksibilnom strategijom određivanja cijena. Stvar je u tome što cijeli zadatak može lako postati samo komad torture - sve što trebate je dobiti pravi alat za vođenje odgovarajuće konkurentske istrage i konačno postati smion uspjeh na Amazonu samo koristeći podatke pretraživanja vaših konkurenata. Dakle, s obzirom na to da je najzahtjevnija stvar ovdje pronaći savršeno odgovarajuće rješenje među onim doista ogromnim brojem različitih ponuda dostupnih na Internetu. Zato ću vam pokazati najljepše softverske alate kako bi se lakše olakšale - kako za istraživanje konkurentnih ključnih riječi, tako i na najbolji način prosuđivanja mogućnosti za kickstart, te automatiziranih rješenja za određivanje cijena koja su potrebna za vođenje vašeg niša ili kategorija proizvoda. Pustite me da započnem s mogućnošću traženja na Amazonu s podacima o pretraživanju podataka o trenutno najzahtjevnijim proizvodima, najpopularnijim kategorijama

i najtoplijeg bavi dostupni na tržištu. Evo kada JungleScout alat dolazi u igru! Ovaj softver je poznat kao najbolja opcija za istraživanja temeljena na podacima koja su potrebna za traženje atraktivnih mogućnosti prodavača na Amazonu i pronalaženje najbolje obećavajuće stavke koje su potencijalno uključene u vaše trenutne popise proizvoda. Štoviše - lako možete pretvoriti taj doista obeshrabrujući zadatak da pratite ključne metrike vaših uspješnijih protivnika u glatku i jednostavnu proceduru koja se izvodi na gotovo samorazumljiv način.

Opseg je još jedan pametan alat za dobivanje velike slike Amazon pretraživanja, funkcionalnih podataka o najpopularnijim popularnim ključnim riječima koje se trenutno preporučuju za vaše unose, kao i vjerojatno najvrednija spoznaja o relevantnim ključnim riječima i rečenicama za traženje dugih repova koje su protivnici već rangirani. Štoviše - našao sam Opseg još snažnije kada je u pitanju optimizacija PPC kampanje za maksimalnu učinkovitost. Uostalom, ovaj alat mi je puno pomogao u upravljanju rizikom, zbog vrlo pouzdane i precizne procjene podataka o mojim profitnim maržama, mjesečnim prihodima, brzini prodaje, neto dobit poslije FBA i sl.

( 1)

Korist od iznimno konkurentne automatizirane cijene i repriziranja strategije

Posljednja istaknuta stavka koju danas želim pokazati jest Keepa. To je jednostavan i lako upravljivi alat za praćenje cijena u Amazonu. To je čisto i jasno sučelje gotovo je samoobjasnuto. Ipak, dopustite mi da navedu glavne značajke obećane softverom Cijene Keepa - barem zbog potpunosti. Među ostalima, ovaj alat za praćenje cijena može vam pomoći s interaktivnim grafikonima povijesti koji se prikazuju na dobro kategoriziranom, praktičnom upozorenju o rastu / rastu cijena i promjenama dostupnosti, jednostavnom pregledu dostupnom izravno pri ruci putem proširenja preglednika, kao i funkciju brzog pregleda, da biste vidjeli najnovije ponude na Amazonu i usporedili cijene gotovo ni u kojem trenutku Source .

December 6, 2017