Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati kako uspjeti na Amazonu koristeći podatke pretraživanja mojih konkurenata?

1 answers:

Da, to je pravo pitanje. Mislim da kada se koristimo ispravno, podaci pretraživanja Amazoni najbližih konkurenata niša ili kategorije mogu postati vašom izravnom shemom krajnjeg komercijalnog uspjeha tamo. I ja osobno vjerujem da je ključ vaših rezultata s najboljim rezultatima trgovanja uvijek moguće pronaći uglavnom u mudrom izboru najpopularnijih ključnih riječi koje koriste živi kupci, u kombinaciji s pametnom i fleksibilnom strategijom određivanja cijena. Stvar je u tome što cijeli zadatak može lako postati samo komad torture - sve što trebate je dobiti pravi alat za vođenje odgovarajuće konkurentske istrage i konačno postati smion uspjeh na Amazonu samo koristeći podatke pretraživanja vaših konkurenata. Dakle, s obzirom na to da je najzahtjevnija stvar ovdje pronaći savršeno odgovarajuće rješenje među onim doista ogromnim brojem različitih ponuda dostupnih na Internetu - logiciel gratuit payeer. Zato ću vam pokazati najljepše softverske alate kako bi se lakše olakšale - kako za istraživanje konkurentnih ključnih riječi, tako i na najbolji način prosuđivanja mogućnosti za kickstart, te automatiziranih rješenja za određivanje cijena koja su potrebna za vođenje vašeg niša ili kategorija proizvoda. Pustite me da započnem s mogućnošću traženja na Amazonu s podacima o pretraživanju podataka o trenutno najzahtjevnijim proizvodima, najpopularnijim kategorijama

i najtoplijeg bavi dostupni na tržištu. Evo kada JungleScout alat dolazi u igru! Ovaj softver je poznat kao najbolja opcija za istraživanja temeljena na podacima koja su potrebna za traženje atraktivnih mogućnosti prodavača na Amazonu i pronalaženje najbolje obećavajuće stavke koje su potencijalno uključene u vaše trenutne popise proizvoda. Štoviše - lako možete pretvoriti taj doista obeshrabrujući zadatak da pratite ključne metrike vaših uspješnijih protivnika u glatku i jednostavnu proceduru koja se izvodi na gotovo samorazumljiv način.

Opseg je još jedan pametan alat za dobivanje velike slike Amazon pretraživanja, funkcionalnih podataka o najpopularnijim popularnim ključnim riječima koje se trenutno preporučuju za vaše unose, kao i vjerojatno najvrednija spoznaja o relevantnim ključnim riječima i rečenicama za traženje dugih repova koje su protivnici već rangirani. Štoviše - našao sam Opseg još snažnije kada je u pitanju optimizacija PPC kampanje za maksimalnu učinkovitost. Uostalom, ovaj alat mi je puno pomogao u upravljanju rizikom, zbog vrlo pouzdane i precizne procjene podataka o mojim profitnim maržama, mjesečnim prihodima, brzini prodaje, neto dobit poslije FBA i sl.

( 1)

Korist od iznimno konkurentne automatizirane cijene i repriziranja strategije

Posljednja istaknuta stavka koju danas želim pokazati jest Keepa. To je jednostavan i lako upravljivi alat za praćenje cijena u Amazonu. To je čisto i jasno sučelje gotovo je samoobjasnuto. Ipak, dopustite mi da navedu glavne značajke obećane softverom Cijene Keepa - barem zbog potpunosti. Među ostalima, ovaj alat za praćenje cijena može vam pomoći s interaktivnim grafikonima povijesti koji se prikazuju na dobro kategoriziranom, praktičnom upozorenju o rastu / rastu cijena i promjenama dostupnosti, jednostavnom pregledu dostupnom izravno pri ruci putem proširenja preglednika, kao i funkciju brzog pregleda, da biste vidjeli najnovije ponude na Amazonu i usporedili cijene gotovo ni u kojem trenutku.

December 6, 2017