Back to Question Center
0

Semalt pregled: Što je web struganje?

1 answers:

Web struganje je proces prikupljanja informacija s interneta. Međutim, podaci se prikupljaju u različite svrhe. Roboti za ekstrakciju pomažu automatizirati proces prikupljanja podataka s weba brže i preciznije. Dakle, web struganje vam štedi puno vremena koje se mogu potrošiti u druge aktivnosti.

Primjeri mrežnog strugala

Kao ilustracija koliko su korisni roboti za struganje webom, za primjer, vodite prodajni tim. Da biste dobili dobre vodi, možda će trebati napraviti neki hladni poziv. Ali kako dobivaju brojeve od kojih se mogu zvati? Dobro je potražiti imenik da biste izvukli brojeve. Znate li koliko će sati biti potrošeno samo da biste dobili telefonske brojeve opipljivog broja potencijalnih kupaca? Može biti dugotrajno i frustrirajuće.

Ovo je mjesto na kojem je web-struganje dobro dostupan. Možete ga programirati za izdvajanje određenih informacija s određenog popisa na webu. Možete izgraditi robot dexi.io za pretraživanje popisa javnih tvrtki i ekstrakt kontakata poput telefonskih brojeva i adresa e-pošte. Ovo je samo jednostavna ilustracija. Web strugalice mogu se primijeniti na različite zadatke prikupljanja podataka. Web mjesta za usporedbu cijena također koriste robote za struganje webom kako bi se izdvojili cijene različitih proizvoda, kao što su pametni telefoni, hoteli, kreditne kartice i osiguranje samo da spomenemo nekoliko. U stvari, neke web stranice za usporedbu također strugaju podatke s drugih web mjesta za usporedbu. Drugim riječima, usporedba cijena je još jedan razlog za struganje weba.

Da biste bili pred konkurencijom, morate imati pristup podacima koje imaju samo mali broj ljudi. Stoga su neke tvrtke izgradile tisuće robota koji traže rijetke ali korisne informacije

U stvari, ako imate više informacija od vaših kladioničara, to vam daje konkurentsku prednost. Na primjer, ako su zemlje A i B će imati nogometnu utakmicu, a zemlja A pobijedila je B u 80 posto ukupnih susreta, većina birača stavit će svoj ulog na zemlju A. Ali ako je mjesto za utakmicu u zemlji B, a vi i tek nekoliko drugi bettors otkrio da A nikada nije pobijedio B u kući potonji, te će se kladiti na B, a činjenica da većina birača otišao u korist zemlje A čak će vam dati više novca ako dobijete. To je jednostavna prednost imaju pristup više podataka od drugih. Time se ograničava rizik i povećava svoju dobit.

Web struganje je također koristan alat za istraživanje

Istraživači također koriste web struganje za svoje aktivnosti. Sveučilišta, nevladine udruge i vlade koriste i web-struganje. Neki izdvojeni podaci bitni su za neke svrhe kao što su praćenje stanja Zemlje, izgradnja robotskih automobila, pa čak i za AI-driven izume.

Kako započeti s struganje mrežom

Budući da je dexi.io izgradio veliki jednostavan alat za ekstrakciju podataka, možete početi učiti kako koristiti alat. Vrlo je djelotvorno za preradu podataka, pretraživanje weba i brisanje weba. Dok strojevi trebaju podatke, dexi.io pomaže obraditi podatke strojevima.

Početak rada

Prilikom pokretanja prvog web struganja, trebali biste koristiti pojmove vanjske obrade podataka ili istraživanja podataka kako bi se izbjegla nejasnoća. Također morate razbiti inteligenciju iza vašeg algoritma i podataka na papiru. Najvažnije, budući da je ovo vaš prvi put, trebali biste biti spremni na propast, naučiti od svojih pogrešaka i poboljšati. Što prije počnete, to bolje.

Isprobajte besplatno

Možete se prijaviti i probati alat besplatno. Da biste ga stavili u najjednostavniji oblik, roboti za struganje podataka obavljaju zadatak koji će trajati tisuću ljudi nekoliko godina Source .

December 6, 2017