Back to Question Center
0

Semalt: Sve što trebate znati o PHP web struganje kao HTML Scrapper

1 answers:
PHP Web Scraper pomaže u automatskom struganju HTML-a s web stranica i prikazivanje HTML-a na različitim web stranicama. Ono što ovu aplikaciju čini jedinstvenim jest taj što privlači podatke s određene lokacije i prikazuje je drugdje više puta. Dakle, budući da se sadržaj izvorne web stranice ažurira, program će iscrpiti sadržaj i staviti ga na odredišnu web stranicu, čime se održava i web stranica. Na primjer, ako trebate stalno dobiti najnovije Nogometne rezultate s popularne web stranice, unesite URL izvornog web stranice zajedno s CSS izbornikom na PHP web struganje. Stvorit će kôd. Sada ćete umetnuti kôd u izvorni kôd stranice i to je. Ono što ćete naći na stranici bit će najnoviji rezultat na izvornoj stranici. Ovaj alat je izvrstan za vađenje često ažuriranih sadržaja kao što su ljestvici, burzovne kotacije, cijene i vijesti samo da spomenemo nekoliko. Ovaj HTML kranil je jedan od najboljih jer je jednostavan za korištenje, nudi visoke performanse, radi sa gotovo svim preglednicima, a što je najvažnije, dolazi s kvalitetnom podrškom.

Nedostaci

Nažalost, aplikacija možda neće moći izdvojiti podatke s nekih web mjesta. Stoga je preporučljivo isprobati prije nego što ga kupite. Trenutačno, strugalica ne može izdvojiti videozapise s usluge Vimeo, YouTube i mnoge web-lokacije za dijeljenje videozapisa.

Ne može također zgrabiti sadržaje flash datoteka, iako može uhvatiti datoteke. Ne može također zgrabiti sadržaj vidljiv samo registriranim korisnicima nekih web stranica kao što su ulazna i profilna stranica

Prije skidanja bilo koje web stranice, onemogućite JavaScript u pregledniku i posjetite web stranicu. Sve sadržaj koji još uvijek možete vidjeti nakon onemogućivanja JavaScript je ono što možete izdvojiti sa stranice. Također je važno imati na umu da HTML koji sadrži slike s relativnim putevima neće se prikazati na vašoj stranici

(28

Odgovori na često postavljana pitanja

Možete izdvojiti sadržaj s više stranica i prikazati ga na jednoj stranici pomoću ovog alata. Samo trebate generirati kôd za svaku od izvora i umetnite ih unutar izvornog koda stranice na kojoj želite prikazati.

  • Osim toga , moguće je izvući nekoliko elemenata s iste izvorne stranice.
  • Nije moguće klonirati web stranice s ovim alatom jer to nije svrha.
  • Iako ova aplikacija ne podržava WordPress, postoji zaseban alat za WordPress.
  • CSS možete koristiti za stiliziranje izdvojenog HTML
  • Možete koristiti JavaScript / jQuery za izmjenu ekstrahiranog HTML-a.
  • Možete dobiti najnoviji HTML izdvojen osvježavanjem vaše web stranice. Ponovno upotrijebite primjer Nogometnog rezultata, ako je zadnji rezultat vidio 0 - 0, a rezultat se mijenja na 1 - 0, nećete ga vidjeti na svojoj web stranici dok ga ne osvježite.
  • Izdvojeni HTML pojavit će se na vašoj web stranici u HTML formatu bez CSS-a.

Zaključno, preporučljivo je koristiti ovaj alat legitimno. Uvijek potražite dopuštenje vlasnika bilo koje web stranice prije nego što zgrabite HTML sadržaj na njemu. Vi ste u potpunosti sami po upotrebi tog alata Source .

December 6, 2017