Back to Question Center
0

Web Data Scraper - Semalt stručne zabrinutosti

1 answers:

Svijet postupno budi svijest o važnosti redovitog pristupa podaci. Nažalost, vađenje podataka ručno nije samo zamorno, već i dugotrajno. Zato postoje brojni besplatni alati za webrezerviranje na webu, ali kvaliteta njihova izlaza uvelike varira - subdominio locaweb login. Osim toga, svi imaju svoje pro i kontra. Dakle, trebali biste biti oprezni oko odabira svog besplatnog alata za struganje weba.

Web Data Scraper 4.1.2.29 je vrlo učinkovit alat za struganje podataka koji može lako ogrebotati podatke iz brojnih web mjesta kao što su Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay i Amazon, samo da spomenemo nekoliko. Ovaj alat ima mogućnost kopanja i izvoza podataka u proračunsku tablicu. Također može automatski ogrebotati podatke sa svih stranica web stranice.

Ukratko, to je alat koji ogrebotina ogromnu količinu podataka s više stranica s nevjerojatnom brzinom i velikom točnošću. Ono što je najvažnije, može se konfigurirati da radi samostalno. Značajke alata

Alat rješava problem nemogućnosti dobivanja potrebnih podataka za analizu i usporedbu. Kao što je ranije spomenuto, može izvući podatke iz složenih e-trgovina i klasificiranih web-mjesta s više stotina stranica. Također može lako ogrebati podatke s bijelih i žutih stranica poput Yelp.com..

Može izdvojiti podatke s web stranica nekretnina kao što su Zillow i Homefinder. Također je korisno za putničke portale kao što su Expedia, Tripadvisor, Booking, i još mnogo toga. Djeluje učinkovito i za radne portale.

Može se potpuno automatizirati za samostalan rad s malom ili nikakvom ljudskom intervencijom čime se štedi puno vremena. Također može kopirati slike zajedno s tekstom i drugim elementima na istoj web stranici u jednoj vožnji. Zato je to izvrstan alat za sve vrste tvrtki.

G Map Scraper:

Ovaj alat namijenjen je za vađenje podataka s Google karata. Sposoban je za struganje tisuća podataka u vrlo kratkom roku. Ova jednostavna aplikacija vam može pomoći da se ogradite neograničen sadržaj s web stranica.

Povezati skela:

Ovaj program strugati LinkedIn radnih mjesta lako i učinkovito. Možete ga koristiti za kontinuirano struganje radnih mjesta od tvrtke LinkedIn. Kako se novi poslovi prenose na web mjestu, tako će se vaši spremljeni podaci automatski ažurirati.

Web Contact Scraper:

Ovo je još jedan alat koji radi samostalno. To je posebno za prikupljanje podataka o poslovnim kontaktima. Možete ga programirati za pretraživanje i iscrtavanje informacija o određenim zanimanjima. To je dobar alat za izgradnju popisa e-mail marketinga.

Ultimate Scraper Pro:

Pomoću ovog alata možete prikupiti veze rezultata pretraživanja i URL-ove s Googlea. Ovaj alat je vrlo preporučljiv za PPV i ostale web promocije alata i usluga. Xpath Scraper Basic:

Ovaj alat obavlja i miniranje podataka i Xpath testiranje ekspresije

. Vrlo je korisno za SEO pružatelje usluga. To će olakšati njihov posao. U zaključku, osim nekoliko gore navedenih alata za struganje podataka, postoji nekoliko drugih alata koji su već dostupni na webu, a više će se razviti jer se potražnja za redovitim podacima strahovito povećala.

December 6, 2017