Back to Question Center
0

Web Data Scraper - Semalt stručne zabrinutosti

1 answers:

Svijet postupno budi svijest o važnosti redovitog pristupa podaci. Nažalost, vađenje podataka ručno nije samo zamorno, već i dugotrajno. Zato postoje brojni besplatni alati za webrezerviranje na webu, ali kvaliteta njihova izlaza uvelike varira. Osim toga, svi imaju svoje pro i kontra. Dakle, trebali biste biti oprezni oko odabira svog besplatnog alata za struganje weba.

Web Data Scraper 4 - grain solutions inc.1.2.29 je vrlo učinkovit alat za struganje podataka koji može lako ogrebotati podatke iz brojnih web mjesta kao što su Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay i Amazon, samo da spomenemo nekoliko. Ovaj alat ima mogućnost kopanja i izvoza podataka u proračunsku tablicu. Također može automatski ogrebotati podatke sa svih stranica web stranice.

Ukratko, to je alat koji ogrebotina ogromnu količinu podataka s više stranica s nevjerojatnom brzinom i velikom točnošću. Ono što je najvažnije, može se konfigurirati da radi samostalno. Značajke alata

Alat rješava problem nemogućnosti dobivanja potrebnih podataka za analizu i usporedbu. Kao što je ranije spomenuto, može izvući podatke iz složenih e-trgovina i klasificiranih web-mjesta s više stotina stranica. Također može lako ogrebati podatke s bijelih i žutih stranica poput Yelp.com..

Može izdvojiti podatke s web stranica nekretnina kao što su Zillow i Homefinder. Također je korisno za putničke portale kao što su Expedia, Tripadvisor, Booking, i još mnogo toga. Djeluje učinkovito i za radne portale.

Može se potpuno automatizirati za samostalan rad s malom ili nikakvom ljudskom intervencijom čime se štedi puno vremena. Također može kopirati slike zajedno s tekstom i drugim elementima na istoj web stranici u jednoj vožnji. Zato je to izvrstan alat za sve vrste tvrtki.

G Map Scraper:

Ovaj alat namijenjen je za vađenje podataka s Google karata. Sposoban je za struganje tisuća podataka u vrlo kratkom roku. Ova jednostavna aplikacija vam može pomoći da se ogradite neograničen sadržaj s web stranica.

Povezati skela:

Ovaj program strugati LinkedIn radnih mjesta lako i učinkovito. Možete ga koristiti za kontinuirano struganje radnih mjesta od tvrtke LinkedIn. Kako se novi poslovi prenose na web mjestu, tako će se vaši spremljeni podaci automatski ažurirati.

Web Contact Scraper:

Ovo je još jedan alat koji radi samostalno. To je posebno za prikupljanje podataka o poslovnim kontaktima. Možete ga programirati za pretraživanje i iscrtavanje informacija o određenim zanimanjima. To je dobar alat za izgradnju popisa e-mail marketinga.

Ultimate Scraper Pro:

Pomoću ovog alata možete prikupiti veze rezultata pretraživanja i URL-ove s Googlea. Ovaj alat je vrlo preporučljiv za PPV i ostale web promocije alata i usluga. Xpath Scraper Basic:

Ovaj alat obavlja i miniranje podataka i Xpath testiranje ekspresije

. Vrlo je korisno za SEO pružatelje usluga. To će olakšati njihov posao. U zaključku, osim nekoliko gore navedenih alata za struganje podataka, postoji nekoliko drugih alata koji su već dostupni na webu, a više će se razviti jer se potražnja za redovitim podacima strahovito povećala.

December 6, 2017