Back to Question Center
0

Semalt objašnjava kako besplatno izvoditi operacije struganja webom

1 answers:

Sredstvo za struganje mrežom je vrsta robota razvijenog za prolazak kroz mrežu stranice za izdvajanje svih potrebnih podataka. Sadržaj Grabber je besplatan alat za struganje weba stvoren za rukovanje čak i sa složenim vrstama podataka.

Prije svega, pokušajte probnu verziju agenta kako biste započeli. Tijekom probnog razdoblja, za vas se može razviti prilagođeni, ali jednostavan agens za struganje weba. Međutim, morate shvatiti da je probni agent stvoren da pokaže svoj potencijal i da ne može odgovarati svim vašim potrebama - grain bin storage pricing. Osim toga, možete dobiti samo jednog agenta za jednu web stranicu.

Ako trebate agente za struganje weba koji mogu raditi s nekim složenim zadaćama struganja ili želite kopati podatke s više web stranica, morat ćete kupiti svoju plaćenu verziju. Međutim, tijekom ovog članka razgovarat ćemo o mogućnostima Grabber sadržaja koje možete dobiti besplatno. Zato možete zatražiti besplatni agent za struganje web slanjem e-pošte na adresu demo@contengrabber.com. Obično ćete dobiti besplatan agent u roku od 24 radnih sati nakon slanja zahtjeva. Međutim, može potrajati duže ako pošaljete zahtjev tijekom zauzetog razdoblja.

Koraci za zatraživanje besplatnog agensa za struganje

Prije svega trebate navesti startni URL. Ovo je URL web stranice na kojoj će vaš besplatni agent početi izdvajati podatke.

Morate objasniti koje vrste podataka želite izvući iz svoje web stranice. Najučinkovitija metoda za postizanje toga je pružanje screenshotova web stranica s potrebnim podacima hrabro označene.

Trebali biste izbjegavati neodređene upute kao što su "svi podaci trebali biti izdvojeni s web stranice", jer nije vjerojatno ono što stvarno trebate. Međutim, ako se ispostavi da doslovno trebate sve podatke na svojoj web stranici, upotrijebite alat za preuzimanje web stranica umjesto sadržaja Grabber.

Također morate navesti format podataka koji vam je najprikladniji. Uobičajeni formati su XML, CSV i Excel.

Sljedeći korak je poslati sve gore navedene informacije na demo@contentgrabber.com i dobiti odgovor i uzorak podataka ekstrakt u roku od 24 radnih sati ili malo duže u nekim slučajevima.

Instalirajte probnu verziju sadržaja Grabber kako biste upoznali alat. Dobit ćete datoteku izvezene agente koja se može uvesti u Grabilo sadržaja odabirom Import Agent iz izbornika datoteke Content Grabber.

Sada možete upotrijebiti web-scraping agent iz izbornika Content Grabber Run. Imajte na umu da će probna verzija prestati odmah nakon opterećenja na 100 stranica.

December 6, 2017