Back to Question Center
0

Semalt: 10 Apsolutno strašan značajke FMiner, moćan web Scraping Tool

1 answers:
FMiner je snažan i koristan alat za struganje web stranica, ekstrakcija podataka, indeksiranje ili indeksiranje weba, screen scraping i makro podrška za Mac OS X i Windows korisnike. Ovaj jednostavan program kombinira značajke svjetske klase i intuitivan vizualni dizajn.

Bilo da morate indeksirati više web stranica ili morati provesti sofisticirani projekt ekstrakcije podataka koji zahtijeva popis proxy poslužitelja i Ajax handline, FMiner je pravi izbor za vas! S ovim programom možete jednostavno upravljati jednostavnim i teškim tehnikama pretraživanja podataka i tehnikama struganja webom, a mogu prikupljati podatke s niza lokacija, kao što su web-lokacije s povjerljivim nekretninama, tražilice, žute stranice, imenike, online forumi i katalozi proizvoda.

FMiner značajke:

Ako provodite projekt koji zahtijeva redovno i trenutačno ažuriranje, FMinerov integrirani modul za raspoređivanje omogućit će vam definiranje periodičnog rasporeda. Neke od njegovih najistaknutijih osobina opisane su u nastavku.

1. Opcija Visual Editor

Projektima ekstrakcije podataka možete dizajnirati pomoću opcije vizualnog uređivača i dobiti željene podatke za manje od 10 minuta.

2. Nema potrebnih kodova

Njegovo jednostavno, korisno i interaktivno sučelje olakšava vam snimanje struganih projekata bez potrebe za kodovima.

3. Napredne značajke

Pomoću programa FMiner možete lako izvući ili iscrpiti podatke s dinamičkih web-mjesta s webom s teško dostupnim indeksiranjem Web 2.0 koje koriste JavaScript ili Ajax. Ovo je savršen alat za programere i web programere.

4. Multiple Crawl Path Navigation Option:

FMiner vam pomaže u izradi web stranica i kombinira sjajne strukture veza, padajuće odabire, uzorak URL-a i unos unosa automatskih unosa.

5. Popis ključnih riječi:

Jedna od najboljih značajki programa FMiner je da možete jednostavno prenijeti ulazne vrijednosti

6. Ugniježđeni elementi podataka:

Najpoznatiji je FMiner

FMiner je najpoznatiji

7. Višenamjenske (multitasked) opcije za ekstrakciju višestruke opcije, koje mogu lako pretražiti strukture veza i bilježe ugniježđene kataloge proizvoda, a time i poboljšava rezultate tražilice vaše web stranice -Threaded Crawl:

Ubrzavanje ekstrakcije podataka možete ubrzati pomoću FMinerovih mogućnosti za indeksiranje više preglednika, što će vam olakšati indeksiranje stranica na Googleu, Bingu i Yahoou. 8. Izvozne formate:

FMiner podržava veliki broj izvoznih formata kao što su Excel, CSV, HTML, XML i JSON te pohranjuje podatke u baze podataka kao što su MySQL, MS SQL i Oracle.

9. Test Captcha:

Budite sigurni u vezi s on-line zaštitom uz FMinerov Captcha test. To će spriječiti botove i pauke da ne ulaze u vašu web-lokaciju i sveobuhvatnu automatiziranu captcha uslugu treće strane.

10. Proxy i kolačići za anonimni pristup:

Jedna od najboljih značajki FMiner je podržavanje različitih proxyja i kolačića za anonimni pristup. To znači da svaka akcija koju preuzimate na internetu ne bilježi i vaša IP adresa ostaje skrivena.

Vi samo trebate odabrati format izlazne datoteke i neka FMiner obaviti svoj zadatak. Izvući će podatke za vas, a možete pratiti sve korake koje je izvršio alat. FMinerova izvrsna opcija vizualnog dizajna obuhvatit će sve korake i modelirati procesnu kartu koja može komunicirati s ciljanim web stranicama. Štoviše, pružit će vam snimke zaslona kako biste mogli pratiti kvalitetu vaših podataka. FMiner podaci spremaju se u Excel, SQL ili CSV formatu i raščlanjuju u specifikacije Source .

December 6, 2017