Back to Question Center
0

Semalt definira velike alate za ekstrakciju tekstova iz HTML dokumenata

1 answers:

Tekst u HTML dokumentu je specifična vrsta sadržaja koji se nalazi između različitih HTML oznake ( ,,,). Postoje razni sveobuhvatni i moćni programi koji mogu pomoći u prikupljanju svih vrsta podataka, uključujući tekstove, slike i veze. Osim toga, svi ekstrahirani podaci mogu se pretvoriti u strukturiran i jednostavan format - website mobile application. Štoviše, ne morate naučiti nikakve kodove jer su ti alati dobri za svakoga tko nema nikakvog kodiranja ili iskustva.

1. Import.io:

Import.io je jedan od najboljih, najpopularnijih i najkorisnijih alata koji mogu raditi u Magic modu. Alat je vrlo popularan zbog svoje jednostavne sučelje. Pomoću programa Import.io možete označiti URL, a program će vam slikati i baciti podatke. Sadrži sadržaj u obliku tablice i dolazi s raznim opcijama pred-punjenja. Podaci se mogu preuzeti u obliku JSON-a ili se mogu spremiti izravno na tvrdi disk.

2. Hobotnica:

Hobotnica ekstrahira sve vrste podataka, organizira ih u strukturiranom obliku i pomaže vam razlikovati nestrukturirane i strukturirane podatke. Samo trebate reći programu što učiniti i kako izvući podatke kako u dubini tako iu širini. Postiže tekstualne podatke koji se sastoje od žica. Ovaj program ne podržava tekstne datoteke, videozapise, audio isječke i slike.

3. Ulaznica:

S Uipathom jednostavno je automatizirati oblike punjenja, navigacije i gumba za klikove. Impresivan, brz, jednostavan i fleksibilan web ekstrakt koji pomaže u prikupljanju korisnih informacija iz HTML dokumenata. možete spremiti podatke u obliku HTML-a, JSON-a i Silverlight-a, a možete trenirati ovaj program kako biste oponašali ljudske akcije različitih složenosti.

4. Kimono:

Kimono radi s vijugavanjem i cijenama, to je precizan i napredan alat za izdvajanje teksta iz HTML dokumenata, općenito, Kimono može izvući različite oblike podataka

5. Screen scraper:

Screen Scraper je još jedan koristan alat za ekstrakciju podataka, koji može pružiti čiste i uredne podatke, kao i rješavati poteškoće vezane uz raspoređivanje podataka, ali zahtijeva neke programske vještine za glatko pokretanje. malo skupi, a njegova besplatna verzija dolazi s ograničenim brojem opcija i značajki.

6. Scrapy :

Scrapy je jedan od najmoćnijih, vrhunskih i nevjerojatnih web indeksiranja i ekstrakcija podataka okvira. Koristi se za indeksiranje više web mjesta i može izvući i strukturirane i nestrukturirane podatke po vašim zahtjevima. Pomaže u nadzoru i automatizaciji kvalitete podataka, osiguravajući vam da dobijete najbolje rezultate za vaše online poslovanje.

7. Scraper Wiki:

Baš kao i ostali slični programi, Scraper Wiki dolazi s brojnim mogućnostima. Ne trebate nikakvu vještinu kodiranja kako biste dobili najbolje rezultate iz ovog programa. Možete izvući ne samo normalne web stranice, već i cijeli Wikipediju koristeći Scraper Wiki. Podržava PHP, Python i Ruby.

Nadamo se da ste pronašli nešto vrijedno toga popisa i preporučujemo vam da podijelite ove sjajne alate sa svojim prijateljima.

December 6, 2017