Back to Question Center
0

Semalt objašnjava što je web struganje

1 answers:

Web struganje je postupak izdvajanja velikih količina podataka s različitih web stranica pomoću alata nazvanog web lokomotiva . Izvadeni podaci mogu se spremiti u određenu mapu ili na bilo koju drugu lokaciju. Također se može spremiti u bazu podataka u tablici ili formatu proračunske tablice.

Sadržaj većine web stranica može se pregledavati samo putem web preglednika. Kopiju ne možete spremiti za osobnu upotrebu. Vaša je jedina mogućnost ručno kopirati sadržaj i zalijepiti ga drugdje - 3d logo design software free download. Osim što je dosadan i frustrirajući, to također zahtijeva mnogo vremena. Zamislite da morate kopirati sav sadržaj web stranice sa 200 stranica. Potrebno će mnogo vremena!

Međutim, web-struganje je metoda koja može automatizirati ovaj proces. Umjesto ručnog kopiranja, softver za web struganje ili web-lokacija za web-lokaciju obavit će posao u vrlo kratkom vremenu. To će vam uštedjeti mnogo boli, napora i vremena.

Softver ima mogućnost ogrebotati različite elemente podataka s više web-stranica različitih web stranica po vašem zahtjevu.Trenutno postoje dvije glavne vrste internetskih strugala. za određenu namjenu ili web-lokacije, a s druge strane, postoje opći strugati koji se mogu konfigurirati za rad s bilo kojom web-lokacijom. Koji god odabrali, samo trebate kliknuti samo jedan gumb za izdvajanje i spremanje podataka na lokalnom računalu. 3)

Zbog činjenice da je trošak prilagođenog softvera prilično visok, mnogi ljudi više vole odlaziti na generički softver za struganje web-a, no one imaju i njihove nedostatke, vrlo je teško postavljati i koristiti

Ovo je mjesto gdje WebHarvy dolazi u ruci i razvijena je kako bi se nosila s poteškoćama koje se javljaju pri korištenju većine generičkih internetskih strugalica. nudi intuitivno sučelje s točkama i klikovima as. S WebHarvy, ekstrakcija podataka s bilo koje web stranice je stvar za nekoliko minuta.

Alat dolazi s video zapisom koji pokazuje koliko je lako postaviti i koristiti za potrebe ekstrakcije podataka. Nakon što gledate videozapis, saznat ćete koliko je jednostavan sučelje točke i klika. Ono što zaista stoji ovaj alat je činjenica da ne zahtijeva nikakvo kodiranje za konfiguriranje. Može se konfigurirati za struganje podataka s bilo koje web stranice s nekoliko klikova miša. Da biste odabrali podatke koji će biti izbrisani, samo trebate usmjeriti miš na elemente podataka. Da biste je procijenili, možete isprobati svoju verziju procjene, a također možete gledati i demonstraciju videozapisa.

  • Ne zahtijeva nikakav kôd za postavljanje i upotrebu (
  • Budući da je generički podatkovni strugal, to je jeftiniji od prilagođenih
  • 33)
  • Vrlo je jednostavan za uporabu čak i za ne-tehničkom korisniku
  • Isporučuje se s evaluacijskom verzijom i demo video
  • December 6, 2017