Back to Question Center
0

Kako početi prodavati na Amazonu s najčešće pretraženim stavkama?

1 answers:

Odabir pravih proizvoda za uspješno prodaju na Amazonu među najpopularnijim artiklima vrlo je važan čimbenik poslovnog uspjeha na tom krcatom tržištu. Ozbiljno, to je ne-brainer da upravo izbor proizvoda određuje sve o poslovnom uspjehu prije svega ostalog. Neka se suočimo s njim - bez obzira koliko savršeno optimizirajte i upravljajte svojim unosima proizvoda na Amazonu. Ako ste odabrali pogrešan proizvod koji ne ispunjava glavne zahtjeve profitabilnog, teško bi bilo da se vaše ponude pronađu među najpopularnijim Amazonovim proizvodima koji se svakodnevno prodaju tisućama kupaca. Zato je važno razumjeti - nikada ne smijte oklijevati uložiti malo vremena i truda u potragu za pravi proizvod koji će biti dobro tražen i neprestano prodan - анатомическое кресло. Dakle, što čini profitabilan proizvod? U nastavku ću vam pokazati brzi i prljavi kontrolni popis prijedloga i preporuka za vas kako biste sigurno pronašli dobar proizvod.

Konačna cijena proizvoda (u prosjeku)

Prije svega trebate uzeti zdravo za gotovo - raspon cijena u rasponu od 10 do 50 dolara slatko mjesto za određivanje cijene na Amazonu koje najčešće pretražuju najčešće pretražene stavke. Zašto? Budući da trgovci kažu, ljudi imaju veću vjerojatnost da povremeno kupuju odluke o kupnji kada vide prosječne oznake cijena, osobito u tom rasponu. Drugi razlog da slijedite tu zamisao jest da su takve ne skuplje stvari vjerojatno jednostavne, zapravo bez puno njih, zar ne? Uostalom, odabirom ove barijere s niskom cijenom će vaša dobro formirana odluka o početku ulaska na tržište.

Poželjna težina

U širem smislu, odabir ispravne težine proizvoda vrlo je važno vidjeti vaše ponude na Amazonu među najpopularnijim proizvodima. Što se mene tiče, vjerujem da bi najbolja preferirana ukupna težina stvarno profitabilnog proizvoda za otpremu trebala ostati negdje oko 1,5 do 2,5 kilograma. To, naravno, određuje veću količinu paketa s definitivno jeftinijim troškovima isporuke. Činjenica je da je obično teško upravljati zadatkom da dobije bilo kakvu preciznu procjenu o proizvodu BSR (rang bestselera)

), naravno prije nego što ste ga počeli prodavati. No ono što možete učiniti je osigurati da vaš novi proizvod ima razumne šanse da bude dobro prodan. Dakle, preporučujem dvostruku provjeru proizvoda sličnih kategorija i njihovih BSR rezultata. Što se mene tiče, uzimam 5.000 BSR broj kao prag za provjeru najčešće pretraženih Amazonina u istoj glavnoj kategoriji ili sličnih proizvoda. Samo kako bih razjasnio stvari - to je samo moja pretpostavka koju sam nedavno razvila kroz prodajnu praksu e-trgovine. U svakom slučaju, kako je vrijeme pokazalo, prijedlog funkcionira.

December 6, 2017