Back to Question Center
0

Koji su načini za pretragu Amazon Top pretraživanja?

1 answers:

Da biste dobili dobru ideju o tome kako postati Amazon TOP pretraživači, morate dobiti jasnu sliku o tome što prodaja na Amazon uključuje. Da biste bili sigurni da ispravno gradite marketinšku kampanju, provjerite ovaj post da biste vidjeli aspekte optimizacije koje biste trebali znati. Taj će vam pošta otvoriti oči Amazonu i pomoći vam da prikupite novac bez napora.

  • Kupi okvir

Pretraživači koji pretražuju na Amazonu prijeđite na glavnu stranicu proizvoda, a zatim kliknite ponude navedene ispod opisa proizvoda kako biste provjerili više dostupnih prijedloga. Međutim, prva stvar koju Amazon kupci obično provjerava je kutija za kupnju. Ovaj odjeljak prikazuje najbolju varijantu unutar tržišne niše. Prema statističkim podacima, 56 milijardi američkih prodaja od 62 milijarde dolara dogodilo se upravo ovdje. Kupci znaju da se mogu osloniti na odabir Amazon jer uzima u obzir različite aspekte kao što su cijena, kvaliteta, relevantnost i tako dalje. Korištenje okvira za kupnju korisnici mogu započeti s kupnjom proizvoda dodavanjem proizvoda na svoje košarice za kupnju.

Zbog velike konkurencije na Amazonu, nije lagan zadatak postati oglašavač koji osvaja kupovnu kutiju. To ne znači da ako postignete visoko na Amazonu SERP, postat ćete oglašavač. Da biste osvojili okvir za kupnju, morate slijediti Amazonove smjernice i biti vrijedni vašim korisnicima.

  1. Konkurentsko određivanje cijena

)

Morate osigurati korisnicima konkurentnu cijenu za osvajanje okvira za kupnju. Uključuje ne samo troškove proizvoda nego i troškove dostave. Kupci koji traže tražene proizvode na Amazonu mogu usporediti sve cijene i najvjerojatnije odabrati najnižu cijenu na tržištu. Kako bi cijena bila konkurentna, morate redovito provoditi analizu konkurencije. Štoviše, razumno je koristiti alate za repricing. Ponude za natjecanje

Vaša ponuda bi trebala biti konkurentna jer više prodavača ima, penje se na vrh.

Da biste osvojili okvir za kupnju na Amazonu, trebate imati dugu i pozitivnu povijest prodaje. Amazon uzima u obzir vaše korisničke recenzije i prosječan broj kupnji mjesečno. U pravilu, proizvodi koji su se nedavno pojavili na Amazon tržištu ne mogu postati oglašavači prodavača.

Mnogi drugi čimbenici utječu na izbor tvrtke Amazon oglašivača. Međutim, gore navedeni čimbenici su najmoćniji. Najučinkovitije rješenje ovdje je osigurati da sve transakcije koje primate putem Amazon dobro rade. Morate pružiti klijentima najbolju korisničku podršku i ostati od pomoći..Amazon ispunjenje je program koji je osmislio Amazon kako bi pomogao on-line trgovcima na maloprodaji svojih proizvoda. Pomoću ovog programa možete poslati robu na jedan od mnogih Amazonovih centara za ispunjavanje. To znači da svaki put kada kupac kupi proizvode od vas, Amazon ih isporučuje. Ovaj program pomaže vam uštedjeti svoje vrijeme i usredotočiti se na druge aspekte vođenja vašeg poslovanja. Amazon preuzima mnoge aspekte dostave i službe za korisnike, kao i širenje dosega vaših proizvoda članovima tvrtke Amazon Prime i pomoći pri osvajanju kutija za kupnju.

Pozitivne recenzije proizvoda bitne su za vaš visoki rang na Amazonu. Valja napomenuti da razgovaramo o pregledima na vašoj stranici s podacima o proizvodu, ali ne o povratnim informacijama o vašem profilu prodavatelja. Od zadnjeg ažuriranja Amazonovog algoritma, zabranjeno je inicirati korisnike da napuste recenzije u zamjenu za darove, popuste itd. Zbog toga morate dobiti organske preglede. Jedan od najboljih načina da to učinite jest pružanje klijentima s najboljim iskustvom u kupnji. Pokušajte najbolje generirati pozitivne recenzije proizvoda jer vode do viših rangova i više prometa pretraživanja, a potom i više narudžbi i prodaje.

  • Ključne riječi

Značajno je umetnuti ciljane pojmove za pretraživanje u naslov, opis i točke s grafičkim oznakama proizvoda. Prvo morate napraviti istraživanje ključnih riječi i pronaći najrelevantnije za pojmove za pretraživanje vašeg poslovanja koji se mogu koristiti za promociju vašeg unosa. U drugoj fazi morate koristiti ključne riječi strateški u naslovu i opisu kako bi vaš unos bio dobro optimiziran i vidljiv na stranici Amazon rezultata pretraživanja. Međutim, ne biste trebali prevladati unos ključnih riječi, jer američki algoritam postaje pametniji i možete ga kažnjavati. Zato izradite svoj naslov prirodnim, preciznim i zanimljivim kako bi kupci mogli kliknuti na njega iz rezultata pretraživanja. Da biste pojednostavili kampanju za istraživanje ključnih riječi, možete upotrijebiti jedan od automatiziranih alata za predlaganje, kao što je Google alat za planiranje ključnih riječi ili Amazonov alat za ključne riječi. Dobro optimiziran popis proizvoda

Dobro optimiziran popis proizvoda može vam pomoći pri dobivanju dugoročne prodaje. U našim prethodnim člancima dali smo detaljan vodiče kako učinkovito učiniti vaš unos. Zato ovdje navodim samo osnovne faktore optimizacije fakture proizvoda koji mogu pozitivno utjecati na vaš klikovni postotak i konverziju:

  1. Trustable i hvatanje robne marke;
  2. Opisni naziv proizvoda;
  3. Potpuni opis proizvoda sa svim potrebnim značajkama proizvoda i očitim prednostima;
  4. Razumni bodovi;
  5. Fotografije kvalitete proizvoda s mogućnošću zumiranja;
  6. Obraćanje zabrinutosti.
  • Konkurentska cijena

Raspon određuju Amazonovi kupci na ono što osjećaju kao vrijednost i što su spremni potrošiti na njega. Vaša bi cijena trebala biti razumna i zasnovana na prosječnoj tendenciji tržišta. Može podići ili padati sezonski ili s pojavom nove poboljšane inačice vašeg proizvoda. Vaša cijena ne smije biti iznimno niska jer može značiti probleme kvalitete za vaše potencijalne kupce. Zato pokušajte orijentirati se na vodeći proizvod vaše niše Source .

December 6, 2017